Úspešná séria piešťanských kadetiek pokračuje

  • Vodné pólo / Šport
  • 11. februára 2016, 13:01
  • Autor:R. Chlpek

Vodnopólová súťaž kadetiek pokračovala poslednú januárovú sobotu tretím kolom. Usporiadateľom bol piešťanský klub KVP Kúpele, ktorý zápasy zorganizoval v Novákoch. Piešťanské hráčky v doterajšom priebehu súťaže ani raz neprehrali a neporaziteľnosť si udržali aj po ďalšom dvojzápase.

■ KVP Kúpele Piešťany – ŠKP MD Košice 10:5 (1:1, 2:2, 3:1, 4:1)
Hráčky Kúpeľov začali zápas dobre, viedli už 3:1, spravili však niekoľko chýb v obrane, nevyužili viacero streleckých príležitostí vrátane pokutového hodu, čo súper využil a skóre upravil na 4:3 vo svoj prospech. Piešťanky však naďalej hrali útočne, neúnavne naplavovali na bránu súpera a v druhej polovici stretnutia už vo vode dominovali. Šnúrou siedmich gólov otočili skóre zápasu na 10:4 a o víťazovi nebolo pochýb.

Góly KVP: Kováčiková 5, Rybanská 4, Sedláková


■ KVP Kúpele Piešťany – PVK Vrútky 15:7
(6:0, 5:2, 2:1, 2:4)
V zápase s Vrútkami piešťanské vodné pólistky začali vo vysokom tempe, skórovali hneď z prvého útoku po 20 sekundách a využívali svoje šance na skórovanie. V ďalšom priebehu sa vyhli zaváhaniam a skóre narástlo až na 13:2. Príležitosť hrať dostali všetky hráčky a druhú polovicu stretnutia dohrala prakticky striedačka.
Góly KVP: Kolářová a Rybanská 4, Juricová 3, Kozáková 2, Sedláková, Klampárová
Po troch kolách sú Piešťanky stále bez prehry na čele tabuľky pred Košicami a Vrútkami.

Zostava KVP Kúpele: Stručková, Kissová – Kováčiková, Budková, Grežďová, Kozáková, Sedláková, Doktorová, Kolářová, Klampárová, Rybanská, Juricová, Kalužová

Ján Baranovič, tréner Piešťaniek: „Sme radi, že sme si udržali neporaziteľnosť. Príprava na stretnutia nebola ideálna – hráčky boli na lyžiarskych výcvikoch, niektoré trápili zranenia a družstvo sme dali dohromady až na poslednú chvíľu. Vzhľadom na situáciu pred zápasmi bol pre mňa herný prejav a výkon tímu príjemným prekvapením. Ostáva veriť, že takáto forma vydrží minimálne ešte týždeň, pretože cestujeme do Košíc na ďalšie kolo súťaže.“

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 6, ktoré je v predaji od 9. februára.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj