Masters vodnopólisti KVP skončili v Bratislave siedmi

  • Vodné pólo / Šport
  • 2. decembra 2014, 17:18
  • Autor:R. Chlpek

Vodnopóloví veteráni KVP Kúpele Piešťany ukončili tohtoročnú sezónu v Bratislave na 15. ročníku medzinárodného turnaja pod názvom Slovakia Open Masters v dňoch 21.-22. novembra. Piešťanci nastúpili v oklieštenej zostave a ich výkony stačili na konečné siedme miesto.

Piešťanci mali v piatok len dvoch hráčov na striedanie a v sobotu dokonca jedného. Nemohli teda pomýšľať na obhajobu minuloročného prvenstva. Na turnaji hrali hráči starší ako 35 rokov. Okrem pólistov z kúpeľného mesta sa turnaja zúčastnili domáca Slávia UK Bratislava, Tipo Budapešť, CZ Belehrad, výber Čiech, VK Omiš, Stara Sava Zahreb a Dynamo Ľvov. Družstvá boli rozdelené do dvoch štvorčlenných skupín.
Piešťanci vo svojej B-skupine odohrali vyrovnané zápasy. S Budapešťou prehrali 7:8, keď tri góly dal Polák a po jednom pridali M. Berlanský, R. Berlanský, Kuna a Ferančík. V stretnutí s Omišom prehrali taktiež o jeden gól v pomere 6:7 (tri góly strelil R. Berlanský, po jednom pridali Polák, Ferančík a M. Petričevič). Aj svoj záverečný zápas v skupine hráči Kúpeľov so srbským Belehradom prehrali, a to 5:7. Po dva góly dali Adamkovič a Polák, jeden pridal Ferančík.
V zápase o celkové siedme miesto hráči KVP zvíťazili nad Výberom Čiech 8:4, keď sa do brány hostí trafili Ferančík (3), Adamkovič (2), Polák, M. Berlanský a Kuna. Víťazom turnaja sa stala Slávia UK Bratislava.
Zostava KVP: Chlpek, Kolárik, R. Berlanský, Ferančík, Polák, M. Berlanský, Adamkovič, M. Petričevič, M. Berlanský

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 49, ktoré je v predaji od 2. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek