Extraligoví vodnopólisti KVP nestačili na Modrých Drakov

  • Vodné pólo / Šport
  • 26. októbra 2016, 13:02
  • Autor:R. Chlpek

Vodní pólisti KVP Kúpele Piešťany sú v novom súťažnom ročníku účastníkmi extraligy. V úvodnom kole privítali na kúpalisku Eva družstvo ŠKP Modrí Draci Košice, ktoré minulý rok obsadilo v najvyššej slovenskej súťaži štvrté miesto. Piešťanci ťahali za kratší koniec a prehrali 6:18.

Úvodný gól zápasu strelili hostia, ale v 3. minúte vyrovnal Filo. To bolo však zo strany mladého domáceho družstva na dlhú dobu všetko. Nasledovala séria piatich gólov Košičanov, po prvej štvrtine bol stav stretnutia 1:6. Súper z Košíc bol fyzicky lepšie pripravený a hráčom Kúpeľov nič nedaroval. Po dvoch štvrtinách vyhrávali modrí draci už 9:2 a o víťazovi bolo v podstate rozhodnuté.

Až v poslednej štvrtine sa podarilo domácim rozdiel v skóre aspoň znížiť na rozdiel piatich gólov v pomere 6:13, ale favorit šnúrou piatich presných zásahov uzavrel stav stretnutia na 18:6. V neprospech Piešťancov hovorí aj počet vylúčených. Kým Košice mali len troch, domáci až sedem.

■ KVP Kúpele Piešťany – ŠKP Modrí Draci Košice 6:18 (1:6, 1:3, 4:4, 0:5)

Góly KVP: J. Berlanský 2, Baranovič, N. Kozmér, Filo, Pieter

Zostava KVP: Klampár, Mladý – Stančík, Polák, Bebjak, N. Kozmér, J. Berlanský, Baranovič, Kozák, Filo, Pieter, Adamkovič, A. Berlanský

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava