Babač v Záhrebe víťazne, bratia Vančovci bronzoví

  • Spravodajstvo
  • 23. apríla 2014, 08:01
  • Autor:sita/mv

Na medzinárodnej veslárskej regate Croatia Open 2014 v Záhrebe sa v konkurencii vyše 1200 pretekárov zo 14 krajín nestratili ani piešťanskí vodáci.

Na 31. ročníku kvalitne obsadeného podujatia sa Lukášovi Babačovi z VK Sĺňava Piešťany podarilo predminulú sobotu zvíťaziť v skife ľahkých váh, jeho oddielovému kolegovi Richardovi Vančovi patrila v rovnakej disciplíne ako víťazovi B-finále siedma priečka a ďalší Piešťanec Matúš Vančo bol dvanásty. O deň neskôr sa na pódium prepracovali súrodenci Vančovci vďaka tretiemu miestu v dvojskife ľahkých váh. Babač s Andrém Rédrom uzatvárali v dvojskife poradie B-finále, čo znamenalo konečný 12. stupienok.
Ondrej Kovačovič sa predstavil v juniorskom skife, kde bolo prihlásených až 67 pretekárov. Nepodarilo sa mu však z rozjazdy postúpiť ďalej, keď obsadil piate miesto. Kovačovič takisto súťažil aj v mužskom skife. Ani tam sa však neprebojoval do finále, keď v rozjazde obsadil štvrtú priečku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava