Kanoisti sa zmenia na vodnopólistov

  • Kanoistika / Šport
  • 17. decembra 2014, 09:29
  • Autor:SZRK, Prokop Slováček

Slovenský zväz rýchlostnej kanoistiky a vodnopólový klub Pirana Sport Club Topoľčany spojili svoje sily, aby pomohli dobrej veci. V sobotu 20. decembra odohrajú v mestskej plavárni v Topoľčanoch slovenskí reprezentanti v rýchlostnej kanoistike a pólisti Topoľčian exhibičný charitatívny zápas vo vodnom póle, ktorého sa zúčastnia aj dvaja piešťanskí vodáci Matej Michálek a Matej Rusnák.

Výťažok z dobrovoľného vstupného bude venovaný občianskemu združeniu Danky Bartekovej „Zamerané na talenty – Šanca mladým športovcom“. Akcia sa začne o 16.30 h autogramiádou športovcov vo vestibule plavárne, o 17.15 h bude pokračovať samotným zápasom podľa mierne upravených pravidiel. Kanoisti budú mať k dispozícii vodnopólového brankára. Počas prestávok vystúpi tanečná skupina Cubano Project. Do deja budú zatiahnutí aj diváci, tí budú môcť súťažiť o ceny.
Kanoistické obsadenie bude viac ako hviezdne. Účasť prisľúbili olympijskí medailisti, majstri sveta a Európy, účastníci olympijských hier, medailisti zo svetových a európskych šampionátov. Jednoducho to najlepšie, čo doma máme – Juraj Tarr, Erik Vlček, Martina Kohlová, Ivana Kmeťová, Marek Krajčovič, Gábor Jakubík, Matej Michálek, Viktor Demin, Peter Gelle, Ľubomír Hagara, Miroslav Zaťko či Matej Rusnák.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj