Výmena na poste manažéra ŠHK 37

  • Hokej / Šport
  • 7. decembra 2016, 08:51
  • Autor:th/shk 37

V hokejovom klube ŠHK 37 Piešťany, ktorého organizačnou súčasťou je aj mládežnícky oddiel HK Havrani, nastáva generačná výmena na poste manažéra.

Po viac ako jedenástich rokoch pôsobenia v piešťanskom klube odchádza na vlastnú žiadosť z tejto pozície (s krátkym osemmesačným účinkovaním v Nových Zámkoch pri zrode súčasného extraligistu HK Mikron) dlhoročný funkcionár, 61-ročný Jaroslav Laifer. Na jeho miesto si prezident klubu Jaroslav Lušňák vybral na základe výberového konania najmladšieho z uchádzačov o tento post, bývalého brankára piešťanskej mládeže, 24-ročného Mateja Vala, s ktorým zatiaľ podpísal zmluvu na skúšobnú dobu do konca aktuálnej sezóny.

Nový manažér prevzal kompletnú agendu klubu od 1. decembra, J. Laifer však bude aj v najbližšej dobe pomáhať pri jeho zapracovávaní sa do funkcionárskej praxe.

„V našom klube Jaro Laifer urobil kus práce a bol mi pravou rukou pri zrode všetkých úspechov ŠHK 37, ktoré vyvrcholili naším úspešným účinkovaním v najvyššej hokejovej lige, za čo mu ďakujem a vždy budem na túto dobu spomínať s úctou a rešpektom. Verím, že naša spolupráca bude stále pokračovať,“ povedal na adresu J. Laifera prezident klubu J. Lušňák.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 49, ktoré je v predaji od 6. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín