Vrbové povzbudzovalo piešťanských Havranov

  • Hokej / Šport
  • 9. októbra 2014, 12:33
  • Autor:vd

Vo štvrtok 2. októbra sa na v piešťanskej Easton Aréne odohral extraligový zápas ŠHK 37 Piešťany proti reprezentantom do 20 rokov HK ORANGE 20. Hralo sa v netradičnom čase – už o 13.OO hodine. Na zápas pozvali organizátori žiakov základných a stredných škôl z Piešťan a okolia. Medzi obecenstvom vynikli žiaci Základnej školy na Komenského ulici vo Vrbovom. Na zápas si totiž pripravili vlastné transparenty a pri všetkých útokách piešťanských Havranov nimi mávali nad hlavami a kričali čo im hrdlá stačili.

Vrbovským fanúšikom a tiež žiakom z Cirkevnej základnej školy Sv.Márie Goretti potom organizátori rozdali päťdesiat voľných vstupenek na zápas s Trenčínom, ktorý sa odohral na druhý deň. Z dvojky vrbovskej školy prišlo do Piešťan 32 detí z 3.A, 6.B,7.B, 8.B a 8.A spolu so svojimi pedagógmi Katarínou Stankovou, Veronikou Florekovou a  Jánom Peťkovským. Už od momentu, keď sa žiaci dozvedeli ,že aj oni pôjdu sa veľmi tešili. Deň pred zápasom po vyučovaní sa všetci stretli a vyrobili transparenty na podporu našich hokejistov. Naučili sa aj chorále piešťanského fanklubu, aby sa mohli pridať k nim a kričať spoločne. Na zápase bola super atmosféra, ktorá bola tvorená spoločne všetkými. „Vedenie klubu počas druhej prestávky  vyhlásilo  našu školu za najlepšie fandiacu . Ako darček za aktívne skandovanie sme dostali 20 lístkov na piatkový zápas  proti Dukle Trenčín. Za poskytnutie vstupeniek a možnosť prísť na štadión klubu ďakujeme,“ uviedla  Jana Sabová.
 
Zápas sa skončil víťazstvom Havranov 1:0. Žiaci si odniesli nezabudnuteľný  zážitok a určite prídu na hokej aj so svojimi rodičmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj