Vladimír Nemec: Vytočiť ma vedia sporné verdikty rozhodcov

  • Hokej / Šport
  • 7. novembra 2012, 08:22
  • Autor:M. Sarvaš

Vladimír nemec je jednou z opôr útočných radov ŠHK 37 Piešťany. Rodák z Trenčína cez víkend oslávil sovje 34. narodeniny. Keďže hokejistov čaká budúci týždeň pauza od ligových zápasov, v rozhovore sme sa ho spýtali aj na to, či ich chystá osláviť aj so spoluhráčmi.

Máte pred sebou desať dní voľna. Ako ich plánujete stráviť?
– V pondelok a utorok máme uplné voľno, čo nám všetkým určite padne vhod. Budem sa venovať trochu rodinke a povybavujem veci, na ktoré nebolo času. V stredu a štvrtok sú dvojfazové tréningy plus niečo mimo ľadu. V piatok uz len ráno a od nedele večera už nabehneme na klasiku, raz za deň.

Čo radi robíte vo voľnom čase?
– Najradšej som s mojimi babami, manželkou a dcérkou. Rád si porobím veci okolo domu, pokosím, vytrhám burinu. Okolo domu je stále čo robiť. Je to pre mňa relax a neviem si to vynachváliť. Samozrejme, nepohrdnem ani dobrou kávou s priateľmi, najradšej v lete doma na terase.

Čo hovoríte na extraligu? V čom vidíte vy rozdiel medzi prvou ligou a extraligou?
– Extraliga je veľmi vyrovnaná. Každý môže vyhrať či prehrať s každým. Liga je dosť omladená a pôsobí tu viac menejznámych hráčov ako to bolo doteraz. Je to zároveň dobre, pretože sa mladí dostať do lepších líg. Myslím, že úroveň extraligy odchodom Slovanu veľmi neutrpela, skôr klesol záujem zo strany divákov. V porovnaní s prvou ligou sa hrá zodpovednejšie a viac systematicky. Technicky sú hráči v oboch súťažiach porovnateľní. Samozrejme, sú aj výnimky, ktoré vyčnievajú nad ostatných.
Odpovede na ďalšie otázky nájdete v aktuánom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava