Reprezentanti pokračujú v úspešnej príprave

  • Hokej / Šport
  • 6. februára 2018, 09:19
  • Autor:th

Hokejová reprezentácia SR do osemnásť rokov, ktorá sa pripravuje v Piešťanoch, vyhrala aj svoj druhý prípravný zápas v rámci sústredení, ktoré zverenci Viliama Čacha na prelome januára a februára absolvujú v kúpeľnom meste.

Na piešťanskom zimnom štadióne reprezentanti do osemnásť rokov zdolali aktuálne tretí tím tabuľky Extraligy juniorov – Banskú Bystricu vedenú bývalým hlavným trénerom „osemnástky“ Norbertom Javorčíkom.
Slovensko „18“ – HC’05 Banská Bystrica juniori 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Góly: 20. O. Turan, 29. Michal Mrázik, 52. S. Hudec (A. Zekucia, S. Čederle) – 44. P. Petrík.
Zostava SR 18: Vojvoda – O. Turan, Dlugoš, Kňažko, J. Martiška, S. Hudec, A. Zekucia, Kobolka, J. Vlk – Džugan, K. Kováčik, S. Čederle – Paulíny, A. Hvizdoš, Nespala – D. Sojka, Ferenyi, Michal Mrázik – O. Minko, Hryzák, Sarvaš.
Reprezentačný výber do osemnásť rokov sa od 4. do 8. februára po tretí raz za ostatný mesiac zíde v Piešťanoch na štvordňovom sústredení v rámci prípravy pred aprílovými majstrovstvami sveta v Rusku.
Realizačný tím na čele s hlavným kormidelníkom Viliamom Čachom nominoval na akciu tentoraz až dvadsaťštyri hokejistov. Reprezentačná „osemnástka“ v Piešťanoch absolvuje už tradičný program s poltuctom tréningových jednotiek a prípravným zápasom, ktorým vo štvrtok, 8. februára ukončia celé sústredenie. Po súbojoch proti Nitre a Banskej Bystrici si reprezentanti tentoraz od 15.15 hod. na zimnom štadióne v Piešťanoch zmerajú sily s juniorským výberom Dukly Trenčín.
Tento výcvikový tábor bude súčasne posledným pred februárovou asociačnou pauzou, na ktorej sa „osemnástka“ od 15. do 17. februára predstaví na tradičnom Turnaji Vlada Dzurillu v Piešťanoch, kde ich súpermi budú výbery Bieloruska, Švajčiarska a Nemecka.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava