Rebeli zdolali Red Wings a znížili na 1:2

  • Hokej / Šport
  • 18. júna 2014, 08:45
  • Autor:th

Finálová séria Piešťanskej hokejbalovej ligy (PHbL) pokračovala v nedeľu tretím zápasom. Hráči Red Wings mali na svojom konte dva mečbaly, zatiaľ čo Rann Rebels hrali o všetko. Vývoj stretnutia bol dramatický, no po zápase boli šťastnejší rebeli, ktorí zvíťazili 6:4 a znížili stav série na 1:2.

Stretnutie sa začalo zostra, bolo vidieť, že sa hrá o veľa. Red Wings chceli ukončiť sériu a získať titul, rebelom zasa šlo o všetko. Ako prví sa presadili po pár odohratých minútach rebeli, keď Uhlík prihrával Máriovi Potočkovi a ten prekonal Schultza. Červené krídla dokázali do konca prvého dejstva vyrovnať zásluhou Rabatina, ktorý zblízka prekonal Mihálika.
V druhej tretine udreli znova ako prví hráči Rann Rebels, keď sa presadil z dorážky pred bránou opäť M. Potoček. Vzápätí však presnou strelou z otočky na 2:2 vyrovnal Paulech. Potom hra dostala grády, nechýbalo plno osobných súbojov a hráči si nič nedarovali. Neskôr išli do vedenia rebeli, keď sa pred bránu natlačil opäť M. Potoček a zavŕšil svoj hetrik. Do konca druhej pridali rebeli ďalší gól, keď Patrik Potoček prihrával Končírovi a ten upravil skóre na 4:2.
Rann Rebels mali zápas dobre rozohraný, no Red Wings sa nevzdávali. Od rebelov však prišlo v úvode poslednej časti nepochopiteľné poľavenie, ktoré vyústilo do dvoch gólov červených krídel v priebehu pár minút, keď sa z predbránkového priestoru presadili Haring a Rabatin. Dva inkasované góly však rebelov zomkli a začalo sa im opäť dariť. Najskôr vystrelili ihneď po buly Horký, ktorý trafil pred bránou Uhlíka a loptička sa od neho odrazila do brány – 5:4. Uhlík sa presadil aj o chvíľu neskôr, keď svoju individuálnu akciu cez celé ihrisko zakončil pekným blafákom a pečatil na konečných 6:4 pre Rann Rebels. Vyzdvihnúť treba výkon brankára rebelov Jána Mihálika, ktorý držal svoj tím nad vodou.

Dočítate sa  v Piešťanskom týždni číslo 25, ktoré je v predaji od 17. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek