R. Kolník: Dobrá partia je základ úspechu

  • Nezaradené
  • 15. marca 2009, 07:35
  • Autor:Michal Petruška

Po zápase v Trnave, ktorý znamenal pre piešťanských hokejistov finále a baráž o extraligu, sme sa spýtali kapitána mužstva Radoslava Kolníka na momentálne pocity. Z výkonov mužstva, ktoré vedie, totiž nie je nadšené len vedenie klubu ŠHK 37 Piešťany, ale aj fanúšikovia.

Aký je to pocit vybojovať si finále a baráž o extraligu?
–  Neopísateľný, aj preto, že je to umocnené faktom, že sme prešli cez Trnavu, čo sú vždy derby zápasy s vynikajúcou podporou fanúšikov.
Ako ste vnímali posledný rozhodujúci zápas?
– Nešli sme sem s porazeneckou náladou, hoci sme tu v tejto sezóne ešte nevyhrali. Po prvej tretine na nás tréner trochu zvýšil hlas a výsledok sa ukázal. Asi sme na tom boli kondične lepšie. Trnavčania odpadli, no zápas slušne dohrali.
Bude nasledovať nejaká oslava?
– My oslavujeme po každom zápase, a aj to zrejme prispelo k tomu, že sa nám darí. Vytvorili sme dobrú partiu bez ohľadu na to, či je niekto z Bratislavy alebo zo Skalice. Partia je základ úspechu.
Ako si veríte pred finále?
– Nemáme veľké oči, ale sme zdravo nabudení a nebudeme skladať zbrane vopred. Ak to bude Spišská Nová Ves, tak chceme aspoň jeden zápas vonku vyhrať a doma si udržať neporaziteľnosť. Finále chceme vyhrať.
Zaoberáte sa v myšlienkach už extraligou?
–  Vedenie hovorí, že postúpiť je náš cieľ. My ideme od zápasu k zápasu.        

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel