Milan Klement zatiaľ vedie „havranov“ k úspechom

  • Hokej / Šport
  • 14. novembra 2012, 08:59
  • Autor:M. Sarvaš

Rodák z českých Pardubíc Milan Klement (56) je v prebiehajúcej sezóne hlavným trénerom piešťanských „havranov“ a zatiaľ sa mu v slovenskej hokejovej extralige s hokejistami ŠHK 37 darí bodovať veľmi úspešne. Piešťany sa momentálne nachádzajú v tabuľke na druhom mieste.

Mali ste viac ako týždeň voľno od ligových zápasov. Ako ste ho strávili?
– Po zápase s Nitrou mali hráči dva dni úplné voľno od tréningov. V stredu sme sa zišli na prvý tréning. Trénovali sme dvojfázovo, doobeda aj večer. To isté vo štvrtok plus posilňovňa a od piatka sme trénovali klasicky, raz denne. Od nedele sa už pripravujeme na stredajší zápas v Martine.

Venovali ste sa na tréningoch niečomu konkrétnemu?
– Ani nie, skôr išlo o to, aby si hráči „prečistili trubky“, to znamená trochu viac korčuľovali. Tréningy boli menej kondičné, ale bez nejakého konkrétneho zamerania.

Myslíte si, že hráčom pomohli dva voľné dni?
– Na hráčov to môže vplývať rôzne, ale asi každé extraligové mužstvo na túto pauzu čakalo. Je dobre, že si hráči mohli na chvíľu oddýchnuť.

Mužstvo je druhé v tabuľke. Čo hovoríte na toto umiestnenie?
– Pohľad na tabuľku je momentálne síce pekný, ale podstatný bude až na konci základnej časti. Teraz z toho nie sme veľmi unesení a berieme to s rešpektom. Stať sa môže hocičo, zatiaľ sme ešte len v prvej šestine extraligy.
Odpovede na ďalšie otázky nájdete v aktuálnom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín