Hokejisti remizujú po dvoch finálových zápasoch 1:1

  • Hokej / Šport
  • 19. februára 2011, 21:43
  • Autor:Pavol Jurák

Hokejisti Piešťan v piatok a sobotu večer zohrali prvé dva finálové zápasy s mužstvom Liptovský Mikuláš.

V tom prvom zápase domáce Piešťany vyhrávali už 2:0, no hostia dokázali zápas naplno otočiť. Keď najskôr v riadnom hracom čase sa zápas skončil 2:2. Nasledovalo predĺženie a keď ani v ňom góly nepadli, rozhodovať sa muselo až v samostatných nájazdoch. V nich boli úspešnejší hostia a tak sa zápas skončil 2:3. Zaujímavosťou bolo to, že všetky tri góly hostí strelil jeden hráč, Bartík.
V druhom zápase začali lepšie hostia, ktorí sa ujali vedenia už v tretej minúte. Domácich hráčov to ale nezlomilo, začali hrať agresívne a hostí nepúšťali do šancí. Piešťanom sa tesne pred koncom prvej tretiny podarilo vyrovnať. V druhej tretine Piešťany pokračovali vo výbornom tempe a podarilo sa im dať aj vedúci gól. V tretej tretine sa obraz hry stále nemenil a výborne hrajúce Piešťany pridali ďalšie dva góly a zdalo sa, že už sa v zápase nič podstatné neudeje. Opak bol však pravdou, Piešťany poľavili a hostia začali zvierať domácich pred ich bránkou. Najskôr znížili na 4:2 a o pár minút už svietil stav 4:3. Mikuláš si vytvoril v záverečných minútach obrovský tlak a moc nechýbalo, aby zápas vyrovnali. Nakoniec sa mu to nepodarilo a zápas skončil 4:3.
Po prvých dvoch domácich stretnutiach je stav na zápasy tak vyrovnaný 1:1. V utorok Piešťany cestujú do Liptovského Mikuláša a čakajú ich tam dva zápasy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel