Hokejbalové play-off: Vyhrali Red Wings i Rann Rebels

  • Hokej / Šport
  • 5. mája 2015, 10:55
  • Autor:T. Horký

Počas uplynulej nedele odštartovali obe semifinálové série playoff piešťanskej hokejbalovej ligy. V nich bojujú o postup do finále víťazi základnej časti HBC 2012 Piešťany
s Rann Rebels a Detroit Red Wings s HK Warriors. Prvé semifinálové duely zvládli lepšie hokejbalisti Red Wings a Rann Rebels, ktorí sa ujali vedenia v sérii 1:0.

Red Wings – HK Warriors 3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
V stretnutí medzi Červenými krídlami a Warriormi sa hrali prvé dve tretiny vyrovnane a po 30 minútach bol stav nerozhodný 0:0. Red Winds však v poslednej časti zabrali, gólmi Rabatina, Paulecha a Macháča rozhodli o svojom víťazstve 3:0 a ujali sa vedenia v sérii 1:0.
Góly: Rabatin, Paulech, Macháč
Zostavy – Red Wings: Schultz – Rabatin, Paulech, R. Filip, Pekarčík, Mateička,
HK Warriors: E. Homola – Vlnka, Kuchárik, Kubán, Jamrich, M. Homola, Bednár, Ábel

HBC 2012 Piešťany – Rann Rebels 2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
HBC 2012 išli do zápasu ako víťazi základnej časti a papierový favorit. Zo začiatku to tak aj vyzeralo, pretože po prvej tretine viedli po góloch Filipa Tekulu a Urbančoka 2:0, a s rebelmi to nevyzeralo vôbec dobre. V druhej časti však Rebels zabrali a Mišura znížil bekhendom na 1:2. Rebeli pokračovali v zlepšenej hre aj v tretej tretine a podarilo sa im vyrovnať, keď Potoček strelou z otočky prekonal Trandžíka – 2:2. Všetko už vyzeralo, že zápas bude musieť rozhodnúť predĺženie, prípadne nájazdy, no niekoľko sekúnd pred koncom vystrelil Mišura spomedzi kruhov a rozhodol o víťazstve Rann Rebels 3:2.
Góly: F. Tekula, Urbančok – Mišura 2, M. Potoček
Zostavy – HBC 2012: Trandžík – Urbančok, F. Tekula, M. Kubo, M. Žitňanský, J. Žitňanský, M. Tekula, Gombarčík,Ďuračka, Chnápko, Behan,
Rann Rebels: Mihálik – Horký, Mrázik, Hluch, Mišura, M. Potoček, Končír

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 19, ktoré je v predaji od 5. mája

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín