Havranov posilnil skúsený útočník Miroslav Zálešák

  • Hokej / Šport
  • 10. februára 2016, 13:38
  • Autor:T. Horký

Hokejový klub ŠHK 37 Piešťany hlási ďalšie posily! Defenzívu havranov vystuží obranca Tomáš Nechala a výraznou posilou do útoku bude skúsený Miroslav Zálešák. V tíme naopak končia útočníci Kristián Kučera s Jánom Pardavým.

Výrazným posilnením piešťanskej ofenzívy bude angažovanie skúseného Miroslava Zálešáka. Bývalý slovenský reprezentant so skúsenosťami z NHL prichádza do Piešťan zo Skalice, kde v aktuálnej sezóne nazbieral v 20 zápasoch deväť bodov (2+7). "S Mirom sme sa už v minulosti bavili ohľadom pôsobenia v Piešťanoch. Som rád, že sa práve teraz rozhodol pomôcť nášmu tímu v náročnom závere sezóny, v ktorom nás čaká ťažký boj o play-off," povedal na margo príchodu skúseného útočníka prezident ŠHK 37 Jaroslav Lušňák. 

V hokejovom životopise M. Zálešáka sú napríklad európske tímy Pavlodar, Chomutov, Košice, Třinec, Södertälje a takisto aj klub NHL San Jose Sharks. M. Zálešák je aj účastníkom dvoch seniorských svetových šampionátov. 

Do obranných radov ŠHK 37 zase prichádza Tomáš Nechala. 22-ročný obranca je odchovancom Dukly Trenčín, kde v tejto sezóne odohral 44 zápasov a do štatistík sa zapísal piatimi bodmi (1+4). Sedem zápasov odohral aj za prvoligovú Senicu. V minulosti pôsobil aj v Skalici, HK Orange 20 a zámorský angažmán si vyskúšal v súťaži NAHL za tím Topeka Roadrunners. Bývalý mládežnícky reprezentant sa zúčastnil majstrovstiev sveta do 18 i 20 rokov. 

V tíme havranov naopak končia útočníci Kristián Kučera a Ján Pardavý mladší. Obaja hráči opustili káder Piešťan už včera a momentálne sa rieši ich ďalšie pôsobisko. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel