Havranov dnes čaká najdôležitejší zápas sezóny

  • Hokej / Šport
  • 23. januára 2015, 14:25
  • Autor:TS ŠHK 37 Piešťany

Hokejistov ŠHK 37 Piešťany čaká v piatok možno jeden z najdôležitejších zápasov aktuálnej extraligovej sezóny. O 18.00 hod totiž v Easton aréne privítajú Žilinu, ktorá im dýcha na chrbát z deviateho miesta.

Havranom pôjde v tomto stretnutí oveľa, dá sa povedať, že o šesť bodov. V prípade víťazstva by ich náskok na Žilinu narástol, no v prípade zaváhania by sa Žilina havranom výrazne priblížila, ba dokonca i vyrovnala. Postup do play-off by sa tak havranom ešte viac skomplikoval. "Preto by sme radi pozvali všetkých fanúšikov, aby našich hokejistov prišli podporiť do hľadiska. Určite budú ich podporu v takto dôležitom zápase potrebovať. Za príklad uvediem posledný domáci zápas so Skalicou, kedy fanúšikovia vytvorili výbornú atmosféru a hneď sa to odzrkadlilo aj na výkone hráčov, ktorí cítili podporu a hnalo ich to za víťazstvom," povedal hovorca ŠHK 37 Tomáš Horký.
V piatkovom stretnutí je takisto očakávaná aj fanúšikovská návšteva žilinských fanúšikov, ktorí ohlásili výjazd a prídu svoj tím podporiť v hojnom počte. Preto by bolo fajn, aby sa piešťanské publikum nenechalo zahanbiť a ukázalo, kto je v Easton aréne doma.
Len pripomenieme, že vstupné na havranov je upravené na jednotnú sumu na státie i sedenie – 3,50 eura.  
Všetci ste srdečne pozvaní a tešíme sa na vašu návštevu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava