Celý zlý astronaut bronzový na najväčšom turnaji

  • Šport / Hádzaná
  • 29. júla 2015, 09:28
  • Autor:mn

Na najväčšom turnaji v plážovej hádzanej na Slovensku, ktorý sa konal počas posledného júnového víkendu na Slnečných jazerách v Senci, sa zúčastnili dve piešťanské družstvá – Black & White a Celý zlý astronaut. Viac sa darilo „astronautom“, ktorí si vybojovali bronz.

Vo svojej skupine Black & White tesne prehral s pezinským Kelwitt 0:2, bratislavským B -52 1:2 a stupavským družstvom Langoše 0:2 a porazili pezinské Polená 2:0 a cíferský Falcons 2:0. S dvomi víťazstvami skončili na štvrtom mieste a postúpili do štvrťfinále.
Celý zlý astronaut najskôr porazil Zajkov v pohybe 2:0, Balons Gang 2:0 a po vyrovnanom zápase Mýtických Vlkov 2:0, Černé mamby 2:0 a nitrianske Nevím 2:0. Skupinu tak vyhral bez jedinej prehry.
V nedeľu sa uskutočnilo piešťanské štvrťfinále. Prvý polčas vyhral Celý zlý astronaut o gól a druhý o päť. Black & White mal smolu a po dobrom výkone vypadol z turnaja.
V semifinále družstvo Celý zlý Astronaut prehralo s Mýtickými Vlkmi 1:2 po samostatných nájazdoch. Prvý polčas tesne prehralo, druhý vyhralo. V nájazdoch, napriek tomu, že všetci hráči svoje pokusy premenili, prehralo na body 9:10 a išlo hrať len o tretie miesto. V tomto zápase piešťanskí hádzanári vyhrali nad pezinským Kelwitt 2:0, keď obidva polčasy uhrali bez problémov.
Vo finále zvíťazili Mýtickí Vlci nad Langošmi 2:0.
Zostavy – Black & White: Vlado, F. Matejovič, Ďurina, Stano, Bolješik, Maštalir, Dornhofer, Varačka, Fejes, Kovačech, Celý zlý astronaut: Faltus, Fekete, Matej Fázik, Michal Fázik, Pupík, Nedorost, Slaninka, Kotula, Ďurček, Zechmeister

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 31, ktoré je v predaji od 28. júla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava