Zimná príprava je v plnom prúde aj v Trebaticiach

  • Šport / Futbal
  • 4. februára 2015, 10:40
  • Autor:Peter Sedláček

Na prvom tréningu v tomto roku, v utorok 20. januára, sa stretli futbalisti OFK Trebatice, ktorí budú trénovať v domácich podmienkach. Budú využívať plochu štadióna, dochádzať budú na umelú trávu do Piešťanoch a využijú aj novootvorenú halu Matchpoint v Trebaticiach vedľa štadióna.

S mužstvom sa nebudú pripravovať hráči Rapavý a Valovič. Zo zdravotných dôvodov musel ukončiť aktívnu činnosť brankár Filip Hadviga, ktorému vedenie OFK ďakuje za zodpovedný prístup, ako aj dobrú reprezentáciu klubu. Brankársky post by mal obsadiť skúsený Ján Veselý, ktorý naposledy chytal v Jalšovom, a do prípravy sa zapojili Ivan Kurinec z Vrbového, ktorý v minulosti v Trebaticiach hrával, Anton Sereda zo Šterús a očakáva sa aj príchod Lukáša Kirku.
Na rozohranie je pripravených asi sedem zápasov, z toho päť na umelej tráve v Piešťanoch v termínoch 4. 2. – Majcichov, 7. 2. – Siladice, 11. 2. – Boleráz, 14. 2. – MFK Vrbové, potom na umelej tráve v Brezovej pod Bradlom s Rohožníkom a 28. 2. asi na prírodnej tráve v Jaslovských Bohuniciach.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 6, ktoré je v predaji od 3. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín