Vrbovskí futbalisti podľahli Borčiciam 2:4

  • Šport / Futbal
  • 21. októbra 2014, 10:49
  • Autor:P. Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové privítali v sobotu nováčika tretej ligy – Borčice, ktorý pricestoval vo veľmi silnej zostave s bývalými ligovými hráčmi. Hostia potvrdili kvalitu a zvíťazili 4:2.

Od začiatku sa hral dobrý futbal, útoky sa striedali na oboch stranách. O niečo aktívnejší boli hostia, no na strane domácich dobre chytal Dovičovič, ktorý zabránil najmenej dvom gólom, ale v 35. min kapituloval po strele Luhového – hostia viedli 1:0.
Tesne pred polčasom kopali domáci priamy kop asi z 26 metrov, Spál poslal loptu len do múru, no k odrazenej lopte sa dostal Sumer a vyrovnal na 1:1.
Po zmene strán pokračovali futbalisti v nasadenom tempe a gól padol v 59. min, keď Gašparík vnikol s loptou do pokutového územia, vystrelil po zemi a hostia znova viedli. Domáci vyrovnali o 13 minút po peknom úniku Zelenaya po pravej strane, ktorý nacentroval na nabiehajúceho Kováča a ten nedal brankárovi šancu – 2:2. Vrbovčania sa snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale boli to opäť hostia, ktorí skórovali, keď po centrovanej lopte dostal striedajúci Plavšic na trikrát loptu do siete. Tesne pred koncom upravil Barčík na konečných 4:2 v prospech Borčíc.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 43, ktoré je v predaji od 21. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín