Vrbové s novým trénerom opäť prehralo

  • Šport / Futbal
  • 12. mája 2015, 09:24
  • Autor:P. Sedláček

V predohrávke 34. kola tretej ligy západ MFK Vrbové privítalo doma futbalistov Palárikova. Domáci nastúpili s novým trénerom, ktorým sa stal po odstúpení Martina Sedláčka bývalý tréner PFK Piešťany Szilárd Petényi. Vrbovčania však zápas opäť nezvládli a prehrali 1:2.

Futbalisti MFK prvý raz pohrozili v 20. min, keď kapitán Mišura prenikol po ľavej strane, ale z uhla vystrelil nepresne. O minútu sa dostal do šance Tomáš Gažík, na malom vápne si nabehol na center a zakončil hlavou tesne vedľa. Vrbovčania mali vzápätí dve šance, keď sa Igor Zelenay dostal na dostrel, raz kopol nepresne, druhýkrát trafila lopta brankára.
Aj v druhom polčase začali lepšie domáci, Zelenay sa rútil s loptou sám na brankára, no tá mu odskočila za bránku. V 52. min sa konečne dočkali, k odrazenej lopte sa v pokutovom území dostal Bočko a zo siedmich mmetrov nekompromisne vsietil na 1:0. Z ďalšieho protiútoku dal gól Zelenay, ale pred strelou sa dotkol lopty rukou, a tak neplatil. V 76. min hostia vyrovnali, keď sa presadil striedajúci Španír. Domáci sa snažili strhnúť vedenie na svoju stranu, v 82. min fauloval stopér hostí v pokutovom území prenikajúceho útočníka Vrbového a nariadenú jedenástku kopol Kubica vedľa. Tri minúty pred koncom dali hostia Vrbovčanom lekciu z efektivity, bol to znova Španír, ktorý dal víťazný gól.
Zostava MFK: Dovičovič – Ďuračka, Grman, Sarr, Mišura, Bočko, Sumer, Spál (90. Michálek), Kubica, Gažík, Zelenay (78. Dubec)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 20, ktoré je v predaji od 12. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava