Vrbové na záver remizovalo

  • Spravodajstvo / Región
  • 18. novembra 2015, 09:37
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové privítali v poslednom jesennom kole štvrtej ligy Bánovce nad Bebravou. Zápas príliš atraktivity nepriniesol, ani jedno z mužstiev sa nedokázalo
strelecky presadiť.

Hral sa priemerný zápas, viacmenej od šestnástky po šestnástku. Ani jedno mužstvo si nevypracovalo vyloženú šancu na skórovanie. O niečo lepší boli domáci, no Sumerov center adresáta nenašiel. Podobne v 22. min skúšal ohroziť z diaľky Strecký, ale strele chýbala presnosť. Do polčasu sa ešte dostal k odrazenej lopte Doktor, ale z uhla v pokutovom území ju strelil vysoko nad.
Ani po zmene strán sa obraz hry nezmenil, hralo sa väčšinou v strede, ale v 56. min sa dostali hostia do šance v pokutovom území. Domácich zachránil gólman Valovič, keď včas vybehol a zlikvidoval šancu Bánoviec. V 69. min ošetrovali domáceho hráča Doktora, ktorého musel tréner aj vystriedať.
Asi desať minút pred koncom mohli hostia skórovať, ale strela z hranice pokutového územia od Mroceka tesne minula spojnicu bránky MFK.
Na stave sa už nič nezmenilo, pokus domáceho Majgota, znova len z diaľky, bol nepresný.

Zostava MFK: Valovič – Ďuračka, Vlado, Sarr, Strecký, Sumer, Gažík, Majgot, Doktor (77. Petényi), Spál (69. Kurinec), Zelenay (69. Šimor)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 47, ktoré je v predaji od 18. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava