Vrbovčania vezú z Novej Dubnice bod

  • Šport / Futbal
  • 29. augusta 2016, 21:50
  • Autor:ps

Futbalisti MFK Vrbové cestovali v nedeľu do Novej Dubnice. Vrbovčania vo víkendovom kole štvrtej ligy získali bod po remíze 2:2, no prišli o zraneného Streckého, ktorý v závere zápasu utrpel vážnu zlomeninu nohy.

Už v piatej minúte otvoril skóre zápasu gólom z penalty domáci Filo. Vrbovčania však v 33. min vyrovnali, keď skóroval Igor Zelenay. Po zmene strán získal vedenie pre MFK Tomáš Andrísek. Domácim sa podarilo vyrovnať v poslednej minúte, keď kopali problematickú penaltu, pred ktorou sa vážne zranil Strecký, a zachránili si tak aspoň bod.

„V 89. minúte náš hráč Mário Strecký odkopol loptu zo šestnástky, domáci futbalista mu šľapákom zlomil holenú kosť aj ihlicu. Rozhodca zapískal, ale penaltu pre domácich, ktorú premenili. Nášho zraneného hráča museli vyniesť spoluhráči na nosidlách, nakoľko domáci nemali nikoho pripraveného, a hlavný arbiter napriek občerstveniu s dvomi trojminútovými ošetreniami zápas po premenenej penalte zo strachu, čo urobil, ukončil. Nech žije slovenský futbal,“ opísal inkriminovanú situáciu prezident MFK Vrbové Igor Spál.

Zostava MFK: Valovič – Lackovič, Vlado, Verchola, Strecký, Sumer, Gažík, Majgot (32. Spál), Andrísek, Zelenay (72. Kurinec), Šimor (59. Prosňanský)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín