Vrbovčania v sobotu víťazne

  • Šport / Futbal
  • 17. októbra 2016, 20:20
  • Autor:Peter Sedláček

V sobotnom 11. kole štvrtej ligy futbalisti MFK Vrbové privítali ŠK Slovan Šimonovany–Partizánske. Vrbovčania si napravili chuť po nevydarenej predohrávke a zvíťazili 3:0.

Zápas sa začal po dohode v neobvyklom čase, dopoludnia o jedenástej hodine. V 11. min sa zranil kapitán domácich T. Gažík, vystriedal ho Zelenay, ktorý zaznamenal v 35. min gól po prihrávke Andríska. Vrbovčanom vyšiel najmä záver zápasu. Najprv Šimor hlavou zvýšil po centrovanej lopte od Prosňanského na 2:0 a dve minúty pred koncom Lackovič prikrášlil výsledok strelou po zemi po prihrávke od Spála na konečných 3:0. Domácemu trénerovi A. Adamčíkovi vyšli všetky tri striedania, striedajúci hráči dali tri góly.
Zostava MFK: Amcha – Ďuračka, Verchola, Vlado, Michálek, Spál, T. Gažík (13. Zelenay, 67. Šimor), Prosňanský, Sumer, Kurinec (58. Lackovič)

Rozdielne polčasy v predohrávke MFK



Futbalisti MFK Vrbové v predohrávke 17. kola štvrtej ligy cestovali do Malženíc. Hoci domáci viedli po prvom polčase vysoko 5:0, Vrbovčania upravili hrozivý výsledok na konečných 3:5.

Vstup do zápasu mali lepší domáci a už v 2. minúte sa ujali vedenia gólom Balážika. O sedem minút sa tešili opäť, na 2:0 zvýšil z pokutového kopu Pikulík. V 17. min znova domáci kopali penaltu a Braniša dal tretí gól. To nebolo všetko, pretože v 20. a 24. min zvýšil Balážik a Braniša na hrozivých 5:0.

Druhý polčas patril Vrbovčanom. Dvadsaťminútovku od 62. do 82. min si vybrali na strelenie troch gólov. Postupne znížil z penalty Andrísek, ten istý strelec pridal aj druhý gól a osem minút pred koncom upravil na konečných 3:5 zo štandardky Spál.

Zostava MFK: Amcha – Bukovčák, Michálek, Verchola, Ďuračka, Šurin (13. Spál), T. Gažík (78. O. Čáp), Prosňanský, Kurinec, Andrísek, Zelenay

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 42, ktoré je v predaji od 18. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava