Vrbovčania s Hlohovcom prehrávali 0:2, nakoniec brali bod

  • Šport / Futbal
  • 22. augusta 2016, 21:30
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové privítali v treťom kole štvrtej ligy na domácej
pôde nováčika súťaže FC Slovan Hlohovec. Vrbovčania síce prehrávali
0:2, no dokázali sa vrátiť do zápasu a napokon získali bod za remízu 2:2.

Zápas lepšie začali hostia, prvú šancu v 4. min nevyužili, ale o dve minúty už áno – sieť domácich rozvlnil Došek. Vrbovčania sa snažili vyrovnať, ešte do desiatej minúty kopali tri rohy, no hostia sa ubránili. V 24. min vystrelil Lackovič asi z 18 metrov tesne nad bránkou hostí. Aj kapitán domácich Gažík nebezpečne zakončil hlavou, ale vynikol brankár Hlohovca. Hostia z druhej akcie v 33. min znova skórovali, keď Došek po chybe v obrane zvýšil na rozdiel dvoch gólov. Hráči MFK hrali aktívne a vypracovali si aj šance. V 37. min dostal loptu do behu Zelenay a nechytateľnou strelou dal kontaktný gól na 1:2. O necelé štyri minúty najlepší strelec domácich Andrísek vyrovnal na 2:2. Tesne pred odchodom do kabín na polčas sa dostal hlavou na päťke k lopte znova Andrísek, ale tá tesne minula cieľ.

Po zmene strán znova zahrozili Hlohovčania, no Ivanič hlavou zakončil  nepresne. Na druhej strane dali domáci gól, ale pre ofsajd neplatil. Potom Vrbové nevyužilo dvojnásobnú šancu na skórovanie. Hostia si vybojovali roh, ale brankára Vrbového neohrozili. Domáci stopér Verchola strieľal z diaľky, ale brankár loptu vyrazil na roh. Aj strely Streckého a Andríska smerovali nad bránku. Pred koncom zápasu sa Zelenay posúval s loptou do pokutového územia, z uhla po zemi ale centroval nepresne. V predĺžení ešte hostia kopali roh, no výsledok ostal nerozhodný 2:2.

Zostava Vrbového: Valovič – Lackovič, Vlado, Verchola, Strecký, Sumer (67. Prosňanský), T. Gažík, Majgot, Kurinec (46. Šimor), Andrísek, Zelenay (88. Bukovčák)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava