Vrbovčania remizovali s Nededom

  • Spravodajstvo / Región
  • 2. júna 2015, 15:56
  • Autor:P. Sedláček

V 30. kole tretej ligy – západ privítali futbalisti MFK Vrbové hráčov FC Neded. Hostia hrali už od úvodu bez vylúčeného hráča, čo však Vrbovčania nevyužili a uhrali len remízu 1:1. V závere zápasu navyše domáci Spál nepremenil penaltu.

Od začiatku sa hralo hore-dole, v 11. min fauloval pri odkope lopty Valachovič domáceho Sarra a dostal červenú kartu. Hostia aj v oslabení zaútočili a v 18. min si nabehol na center z ľavej strany Kukučka a získal pre hostí vedenie. V 25. min postúpil s loptou do pokutového územia domáci Zelenay, vystrelil, ale brankár Nemček jeho strelu vyrazil. Ten istý hráč mal o päť minút možnosť vyrovnať, ale znova nechal vyniknúť gólmana hostí. Na druhej strane sa dostal až pred brankára domácich Gabriš, ale zaváhal. Vrbovému nemožno ubrať snahu vyrovnať, po strele Spála dokonca nastrelili žrď. Pred polčasom ešte mohli zvýšiť svoje vedenie hostia, ale brankár Dovičovič nadvakrát loptu chytil.
Po zmene strán sa na šmykľavom teréne snažili domáci vyrovnať, dostali sa do šance, ale strela Bočku v pokutovom území bola nepresná. Aj v ďalších minútach domáci tlačili, ale chýbala im presnosť pri zakončení. Kopali aj niekoľko rohov, ale vyrovnanie prišlo až v 70. min, keď sa dostal k lopte na päťke Kubica a konečne dostal loptu do siete – 1:1. Domáci chceli veľmi strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale Nemček znova zachránil svoj tím po šanci Gažíka. Hostia boli nebezpeční aj v oslabení, ale Brath gól nedal. Vrbovčania naďalej útočili, tri minúty pred koncom v pokutovom území fauloval Bartoš domáceho útočníka a rozhodca odpískal pokutový kop. Ten však Spál kopol nad bránku. Do konca zápasu už gól nepadol, konečný stav ostal 1:1.

Zostava MFK: Dovičovič – Ďuračka (75. Dubec), Sarr, Grman, Mišura, Andrísek, Kubica, Gažík, Bočko, Zelenay, Spál

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 23, ktoré je v predaji od 2. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín