Vrbovčania na domácej pôde uhrali iba bod

  • Šport / Futbal
  • 19. septembra 2016, 21:46
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové sa v nedeľu
predstavili v rámci siedmeho
kola štvrtej ligy na domácej pôde,
keď privítali MŠK Slovan Trenčianske
Teplice. V nie príliš atraktívnom
stretnutí sa napokon zrodila
remíza 1:1.

Prvú šancu na skórovanie mali v 9. min domáci, ale hlavička Zelenaya z 10 metrov skončila nad bránkou, na druhej strane zakončili podobne hlavou hostia, ale tiež nepresne. V 18. min vystrelil z 13 m Andrísek, no len do brankára. O päť minút neskôr strieľal z diaľky Verchola, pozorný brankár hostí sa však nenechal prekvapiť. V 36. min sa lopta kotúľala po bránkovej čiare, ale Valovič zachránil. Domáci si pred koncom polčasu akoby pýtali gól a v 41. min ho aj dostali, keď skóroval Šiko.

Po zmene strán sa domáci sústredili na útok, snažili sa a po dvoch rohoch a dvoch šanciach v 63. min vyrovnal pomalou strelou vedľa žrde najlepší domáci strelec Andrísek. Futbalisti MFK chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale nedarilo sa im presne zakončovať. Hostia tiež mohli skórovať, ale vychytal ich Valovič. Nakoniec sa zápas, ktorý nebol veľmi zaujímavý, skončil nerozhodne 1:1.

MFK Vrbové – MŠK Slovan Trenčianske Teplice 1:1 (0:1)

Zostava MFK: Valovič – Ďuračka, Vlado (80. Bukovčák), Verchola, Prosňanský, Sumer, T. Gažík, Šimor, Spál, Andrísek, Zelenay (77. Kurinec)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín