Vianočný večierok s Adamcom, Klinovským i bratmi Majerníkovcami

  • Šport / Futbal
  • 27. decembra 2016, 08:59
  • Autor:th

Vianočný večierok Centra futbalovej mládeže Jozefa Adamca v Krakovanoch dal bodku za vydarenou prvou polovicou sezóny. Prišli naň aj viaceré osobnosti na čele so samotným Jozefom Adamcom. Medzi mládežníkov z Trebatíc a Krakovian si našli cestu aj bývalí futbalisti, bratia Peter a Pavol Majerníkovci, či bývalý prvoligista a dnes krakoviansky starosta František Klinovský a prostredníctvom videohovoru sa k mladým futbalistom prihovoril Filip Hološko.

„Želám vám, aby ste to vo futbale dotiahli ďaleko. K tomu je treba veľmi veľa úsilia, odriekania a pevnej vôle v tréningoch aj zápasoch,“ povedal J. Adamec, 44-násobný reprezentant ČSSR, štvornásobný víťaz streleckej konfrontácie na federálnej ligovej úrovni a teraz člen Siene slávy slovenského futbalu.

Starosta Krakovian a bývalý ligový futbalista F. Klinovský je zo svojej pozície do mládežníckeho futbalu osobne zaangažovaný: „Náš súčasný projekt vytvára široký priestor pre nádeje v najrozšírenejšej loptovej hre. Bude mi potešením, ak niektorí talentovaní chlapci z ambicióznej akadémie to v mužskom futbale dotiahnu do najvyššej súťaže.“

Milým prekvapením bol reportážny pozdrav od protinožcov, ktorý poslal účastníkom vianočného večierka F. Hološko, aktuálne hráč FC Sydney: „Vďaka futbalu som mohol objaviť zákutia a destinácie celej planéty. Mladým nástupcom odkazujem, aby v systematickom športovom úsilí vydržali. Určite sa to oplatí. A všetkým mojim priaznivcom prajem z krajiny klokanov pokojné sviatky.“

Medzi mládežníkov zavítali aj bratia Majerníkovci, ktorí majú za sebou bohatú kariéru a ich korene siahajú do piešťanského regiónu. „Tešíme sa z úspešného napredovania mladej akadémie v našom rodnom regióne,“ uviedli futbalové dvojičky.

Dočítate sa v dvojčísle Piešťanského týždňa, ktoré je v predaji od 20. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel