Vedenie 2:0 Vrbovému nestačilo, prehralo 3:4

  • Šport / Futbal
  • 24. mája 2016, 12:53
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové hostili v 27. kole štvrtej ligy ŠK Slovan Šimonovany-Partizánske. Hoci Vrbovčania viedli rýchlo 2:0, napokon doma nezískali ani bod, keď prehrali 3:4.

Začiatok patril domácim, v prvej dvadsaťminútovke získali sľubný náskok 2:0. Prvý gól dal v 13. min Erik Spál lobovanou strelou z diaľky, druhý pridal Igor Zelenay po peknej prihrávke od Šimora. Medzi gólmi sa dostali do šance hostia, brankár Vrbového však držal čisté konto. Potom prišli šance futbalistov Šimonovian. V 29. min v malom vápne na center najvyššie vyskočil Halás a znížil na 1:2. Domáci akoby prestali hrať a dovolili hosťom vyrovnať v 35. min, keď sa hlavou presadil Oršula. Do polčasu to nebolo všetko, lebo hostia gólom do šatne v poslednej minúte získali vedenie ďalšou hlavičkou Balašku.

Po zmene strán Vrbovčania vsadili všetko na útok a v 54. min po peknom vysunutí do behu od Sumera vyrovnal na 3:3 Strecký. O dve minúty mohol dať gól znova Strecký, ale jeho ďalekonosnú strelu brankár vyrazil na roh. Aj ďalšie minúty patrili domácim, vytvárali si šance, ale gólman hostí bol neprekonateľný. Gól nepadol ani po hlavičke Zelenaya z päťky a o dve minúty tiež hlavou z 10 metrov zakončoval Tomáš Gažík. Potom prišli dve šance Sumera, ale ani jedna v bráne neskončila. Aj tentoraz platilo nedáš-dostaneš. Z protiútoku hostí sa dostal k lopte Chrenko a v 82. min zabezpečil Šimonovanom víťazstvo 4:3.
Zostava MFK: Amcha – Ďuračka, Andrísek, Vlado, Strecký, Šimor (87. Michálek), T. Gažík, Majgot (62. Kurinec), Sumer, E. Spál, I. Zelenay

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj