Trebatice rozprášili Križovany 6:0, Kirka dal hetrik

  • Šport / Futbal
  • 4. mája 2015, 09:26
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším jarným kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Trebatice porazili Križovany 6:0, keď sa tromi gólmi blysol Kirka. Borovce zaváhali s Kľačanmi a nakoľko Madunice vyhrali, odsunuli Borovčanov opäť na druhé miesto. Šterusy si ľahko poradili s Kočínom-Lančárom a Moravany vyhrali nad Merašicami 3:0.

Piata liga



Trebatice – Križovany 6:0 (4:0)
Domáci potvrdili úlohu favorita a o svojom víťazstve nad Križovanmi rozhodli už v prvom polčase, ktorý vyhrali 4:0. Hetrikom sa prezentoval Lukáš Kirka a jeden gól pridal Chebeň. Po zmene strán pridali Trebatice ďalšie dva góly zásluhou Směřičku a Kapustu a zvíťazili tak vysoko 6:0.
Góly: L. Kirka 3, Chebeň, Směřička,  Kapusta
Zostava Trebatíc: Veselý – Kapusta, Zemko, Chebeň, Herceg, Líška, Halás, Směřička, Zelenay, Kotula, L. Kirka (Kurinec, Konkuš, Nitka)

Veľké Kostoľany – Zvončín 2:0 (0:0)
Po bezgólovom prvom polčase sa začalo dariť domácim hneď po prestávke, keď ich poslal do vedenia Kollár. V závere ešte pridal druhý gól Kostolian Janega a pečatil tak na konečných 2:0.
Góly: Š. Kollár, Janega
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Porubský, Balón, Mačica, O. Strečanský, Kollár, Lesaj, Janíček, Valla, Grígel (Gula, Janega, Boldiš)

Krakovany – Horné Orešany 1:1 (1:1)
Všetko dôležité sa udialo v prvom polčase, keď najskôr otvoril skóre hosťujúci Blažo, no v 41. min vyrovnal z pokutového kopu Kališ a vyrovnal na 1:1. Keďže sa po prestávke ž ani jedno z mužstiev nepresadilo, obaja si podelili body.
Góly: Kališ – Blažo
Zostava Krakovian: Valovič – Bukovčák, Koyš, Kubran, M. Bogora, P. Sedlák, Kališ, Netsch, Hornák, Pavlovič, Ondrejka (M. Sedlák, Toplanský, O. Sedlák)

Oblastné majstrovstvá



Zeleneč – Veľké Orvište 4:4 (1:2)
Hostia viedli po prvom polčase 2:1, keď sa presadili Zsolnay a Pavlovič. Po prestávke sa však udiala gólová prestrelka, ktorá sa napokon skončila remízou 4:4. Za hostí pridal ešte jeden gól Pavlovič a presadil sa aj Belica.
Góly: Ujlaky, Boledovič, Maron, Tibenský– P. Pavlovič 2, Zsolnay, Belica
Zostava V. Orvišťa: Budka – Doktor, J. Vavrinec, R. Vavrinec, T. Pavlovič, P. Pavlovič, Belica, Jánošík, Zsolnay, Bucko, Šiška (Špernoga, Mišík)

Oblastná súťaž sk. B



Šípkové – Dubovany 3:0 (1:0)
Po minulotýždňovom výbornom výkone zakopli Dubovany v Šípkovom, ktoré si s nimi jednoznačne poradilo 3:0. Skóre otvoril už v tretej minpte Šalát a po prestávke sa v priebehu štyroch minút presadili Strecký a Žák.
Góly: Šalát, Strecký, Žák
Zostavy – Šípkové: B. Líška – L. Oška, Šalát, M. Líška, Strecký, T. Balcír, Žák, M. Balcír, P. Ilenčík, Kubín, I. Ilenčík (Puvák, Hanuliak, Nižňanský),
Dubovany: Cesnek – Lányi, Kusý, Kollár, Vrbík, Š. Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Vozár, Brucháč (Bubák)

Banka – Dolné Trhovište 3:0 (1:0)
Domáci si po vysokej prehre z predchádzajúceho kola napravili chuť a doma porazili D. Trhovišťe 3:0. Najskôr skóroval v závere prvého dejstva Bogora a po zmene strán sa presadili Kusý a Szabo.
Góly: P. Bogora, Kusý, Szabo
Zostava Banky: Krajčech – Slabý, Benko, Varga, Babiš, D. Kusý, Belan, Bogora, A. Samuhel, Pazderka, Š. Samuhel (Lulovič, Szabo, Menyhért)

Pečeňady – Bojničky 3:0 (1:0)
Aj Pečeňady vyhrali v pomere 3:0, keď si doma poradili s Bojničkami. Víťazstvo domácich zaistili Lužák, Holiš a Zubčák.
Góly: Lužák, Holiš, Zubčák
Zostava Pečeňád: Vidlička – Lužák, Mitošinka, Durdy, Adamčík, Zubčák, Holiš, Pekarovič, Ondrášik, Chudý, Královič

 
Madunice – Ostrov 3:1 (2:0)
Domáci viedli po prvom polčase 2:0, keď oba góly zariadil Polák. Po zmene strán zvýšil na 3:0 Chalány, no v 56. min znížil O. Holán. Ten istý hráč však dostal v 79. min červenú kartu a hostia sa už na viac nezmohli.
Góly: Polák 2, Chalány – O. Holán
Zostavy – Madunice: Miník – Zachar, Duš. Vavrinec, Potrok, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Kabát, T. Horváth, Polák (Stankovič, Kabát, Sedláčik),
Ostrov: Hajdín – Regina, Chochula, Bubák, Klasovitý, Valo, Kabát, Svetlík, Bojkovski, O. Holán (M. Holán, Legiň)
 
Prašník – Trakovice 3:2 (1:1)
Už po desiatich minútach to bolo 1:1, keď najskôr skóroval Komarňanský, no hneď vyrovnal Ľ. Obuch. Po zmene strán však pridali hostia dva góly zásluhou Žaža a Milana Kazíka, zatiaľ čo hostia sa už presadili len raz. Prašník tak získal všetky tri body.
Góly: Ľ. Obuch, Žažo, Mil. Kazík – Komarňanský, Radošovský
Zostava Prašníka: T. Holán – Nykodem, Klein, Žažo, Adamec, O. Bielik, Mich. Kazík, Mil. Kazík, Salaj, Ľ. Obuch, Kubík (Kurňavka, M. Obuch, Kulich)

Kľačany – Borovce 1:1 (0:1)
Borovce nečakane zakopli v Kľačanoch a remizovali 1:1. Nakoľko Madunice vyhrali, odsunuli Borovčanov na druhé miesto. Jediný presný zásah hostí zaobstaral Herceg.
Góly: M. Gula – Herceg
Zostava Boroviec: Jankech – Kapičák, Baraczka, Koprna, Radošinský, Búš, Péči, Jankech, Herceg, Macháče, Urban (Šašo)
 
Ratnovce – Dolný Lopašov 3:5 (2:2)
Gólové hody boli vidieť v Ratnovciach, no zápas dopadol lepšie pre hostí. Po prvom polčase to bolo 2:2, no hostia pridali po prestávke ďalšie tri góly, zatiaľ čo domáci sa presadili už len raz. Lopašov tak vyhral 5:3.
Góly: Bílik, Stachura, Stolárik – Hornák 2, Otajovič, Mil. Gula, Kabela
Zostavy – Ratnovce: Lazový – Bílik, Petrík, Pulman, Kútny, Stachura, Brezovan, Stolárik, Kalaba, Paulovič, Šiška (Žák, Vetrík),
D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Buchel, Masárik, Gula, Mačica, Lukáč, Beblavý, Hornák, Lenghart, Otajovič (Kabela, Tomiš)
 
Veselé – Chtelnica 0:0
Veselé s Chtelnicou príliš atraktívny futbal nepredviedli a ani jedno z mužstiev sa nedokázalo gólovo presadiť. Vzrušenie priiesla 81. Minúta a červená karta Cibrína z Chtelnice.
Zostavy – Veselé: Strecký – Duračka, Michalčík, Konček, Bartovic, Jurda, Masár, Dadík, Krajčo, Bokor, Klúčovský (Valíček, Chudý),
Chtelnice: P. Piačka – Melicher, Bílik, Galba, Ľuboš Cibrín, Lukáš Cibrín, Čížik, Suchán, Brisuda, Zemko, Gába (Piešťanský, Piačka, Bašnák)

III. trieda sk B



Šterusy – Kočín – Lančár 4:1 (3:0)
Druhé mužstvo tabuľky zo Šterús potvrdilo úlohu favorita a Kočínu-Lančáru prakticky nedalo šancu. Už po prvom polčase viedli 3:0, keď sa presadili Žilka, Sereda a Strapatý. Za hostí síce znížil v závere Holícky, no hneď na to pečatil na konečných 4:1 Brezina.
Góly: 2. Žilka, 21. Sereda, 36. Strapatý, 82. Brezina – 80. Holícky
Zostavy – Šterusy: Palkech – L. Žilka, Rechtorík, M. Madunický, Strapatý Brezina, Grivalský, Jankovič, Sereda, D. Žilka, J. Madunický (Košínár, Gajdošík, Hamšík), Kočín-Lančár: Kovalčík – Knobloch, Kunic, Reško, Bobček, Tokoš, Hruška, Žažo, Pavlíček, Orihel, Rechtorík (Jurda, Holícky)

Moravany nad Váhom – Merašice 3:0 (2:0)
Moravanci si spravili chuť a už po prvom dejstve viedli 2:0, keď sa v jeho závere presadili Abrahám a Zsolnay. Tesne po nástupe na druhý polčas strelil svoj druhý gól Abrahám a upravil tak na konečných 3:0.
Góly: Abrahám 2, Zsolnay
Zostava Moravian: Lamini – Tanáč, Oprenčák, Hrebík, Davídek, Števík, Zsolnay, Polák, Paulovič, Abrahám, Samuhel (Topolčáni, Ondris)

Nižná – Sokolovce 3:3 (1:1)
V Nižnej sa zrodila remíza, no diváci si prišli na svoje, keďže videli až šesť gólov. Po prvom dejstve to bolo 1:1 a po zmene strán sa presadili obe mužstvá po dva razy. Remízu napokon Sokolovciam zachraňoval v 82. minúte Vido.
Góly: 40. Magnus, 51. Michalička, 58. Šimkovič – 28. Vido, 68. Bosák, 82. Vido
Zostavy – Nižná: M. Dekan – T. Dekan, Horváth, Magnus, Kosmál, E. Šimkovič, Mahaj, Blanár, Michalička, Benedikovič, Novotný (Piačka, Bohunčák, P. Šimkovič),
Sokolovce: Fano – Velič, Polák, Korvín, P. Fano, Turan, Vido, Fides, Kacovský, Tomášik, Kudláč

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava