Piešťanci si v prvom domácom zápase schuti zastrieľali

  • Šport / Futbal
  • 15. augusta 2016, 15:19
  • Autor:th

Futbalisti PFK Piešťany odohrali v nedeľu svoj prvý domáci zápas po takmer dvoch rokoch, keď na mestskom štadióne privítali Šterusy. Piešťanci sa pred domácimi fanúšikmi predviedli na výbornú a svojho súpera vyprevadili domov s výpraskom 9:0.

Piešťancom sa darilo výborne už od začiatku zápasu, keď najskôr v štvrtej minúte skóroval Sýkora a o desať minút neskôr zvyšoval na 2:0 Stachura. Do polčasu ešte skórovali Glos, druhýkrát Sýkora a tesne pred odchodom na prestávku sa presadil debutant v zostava Nagaj. Ten istý hráč skóroval aj chvíľu po prestávke a zvyšoval už na 6:0. V 69. min pridal rovnako svoj druhý gól Jozef Glos a v záverečnej desaťminútovke ešte navýšili skóre Toman s Krištofom. Piešťany tak Šterusom nedali žiadnu šancu a trojbodové víťazstvo si pripísali za vysoké víťazstvo 9:0.

Piešťany – Šterusy 9:0 (5:0)
Góly: 4. a 35. Sýkora, 14. J. Stachura, 21. a 69. Glos, 44. a 55. Nagaj, 79. Toman, 89. Krištof

Zostavy – Piešťany: Hrutka – Szabo, Krajčovič, Javorka, Prištic, Glos, Sýkora,  J. Stachura, Dadík, Nagaj, Javorka II. (Octa, Krištof, Toman), Šterusy: Palkech – Rechtorík, Madunický, Gvizd, Šašo, Strapatý, Jankovič, Nesteš, Líška, Nosko, Sereda (M. Madunický, Grivalský, Kriško)

Cyril Stachura – športový riaditeľ a zastupujúci tréner A – tímu: „S touto hrou sme na dobrej ceste. Nechcem hodnotiť individuálne výkony, pretože mužstvo predviedlo hlavne tímový charakter. Hráči v tomto zápase ukázali niekoľko veľmi pekných futbalových akcií, ktoré znesú znaky kvality aj v oveľa vyšších súťažiach, a ktoré teda boli korunované peknými gólmi. Ukázalo sa, že Piešťany sú hladné po mužskom futbale, a ak sa robí s láskou a poctivo, nezáleží na súťaži.“

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 33, ktoré je v predaji od 16. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel