Piešťanci previedli jeden z najlepších výkonov

  • Šport / Futbal
  • 26. septembra 2016, 20:02
  • Autor:ts

Piešťanskí futbalisti predviedli v nedeľnom stretnutí ôsmej ligy na pôde Nižnej gólové predstavenie. PFK svojho súpera rozstrieľal v pomere 10:0 a upevnil si prvú priečku v tabuľke.

Piešťanci od úvodu zápasu dávali najavo, že si prišli pre hladké víťazstvo. Prvý gól nenechal na seba dlho čakať, už v 3. minúte sa presadil z priameho kopu parádnou strelou Glos. Hostia mali loptu stále pod kontrolou a domáci odolávali s maximálnym nasadením a hlbokým blokom, keď až deväť hráčov bránilo okolo vlastného pokutového územia a na piešťanskú polovicu sa prakticky ani nedostávali. Druhý gól padol v 38. min, keď po rohovom kope hlavou skóroval Stachura a na 3:0 upravil opäť presnou strelou Glos. V druhom polčase už domáci absolútne nestíhali rýchlej kombinačnej hre Piešťancov a góly v ich sieti začali pribúdať. Hráči PFK sa presadzovali po krídelných priestoroch, stredom ihriska a aj po štandardných situáciách. Dvomi gólmi zavŕšil svoj hetrik Stachura, po dva presné zásahy pridali Maťo Javorka a Staško a raz sa presadil aj Dadík. Domáci sa potešili len raz – a to vtedy, keď rozhodca odpískal koniec stretnutia. Piešťanci sa po zápase poďakovali hŕstke svojich spokojných a verných fanúšikov a zostávajú na čele tabuľky bez straty bodu.

Michal Krajčovič, tréner PFK: „Predviedli sme jeden z najlepších výkonov. Boli sme presní a rýchli v kombináciách, efektívni v zakončení a spoľahliví v defenzíve. Na chlapcoch bolo vidieť, že im futbal chutil. Verím, že v podobných výkonoch budeme pokračovať aj v nasledujúcich zápasoch.“

FK Nižná – PFK Piešťany 0:10 (0:3)

Góly: 3. a 42. Glos, 38., 48. a 85. Stachura, 51. M. Javorka, 60. a 75. Staško, 70. Dadík, 89. Prištic

Zostavy – Piešťany: Hrutka – Szabo, M. Javorka st. (70. Octa), Stachura, J. Krajčovič, M. Javorka ml., Prištic, Glos, Dadík, Toman (46. Horňanský),
Nižná: Dekan – P. Šimkovič, Kochajda, Velšic, E. Šimkovič, Kosmál, Kimmerling, Vozár, Horváth, Boldiš, Bohunčák (Magnus, Janega)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín