O prehre Vrbového rozhodli dve penalty

  • Spravodajstvo / Región
  • 26. mája 2015, 12:44
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové nastúpili v 29. kole tretej ligy, skupina západ, u lídra súťaže v Borčiciach. O víťazovi rozhodli dva diskutabilne nariadené kopy v prospech domácich, ktorí tak zvíťazili 2:0.

V prvom polčase mali prevahu domáci, ale hostia hrali dobre defenzívne a snažili sa ísť do brejkov. Z jednej takej akcie sa im podarilo dať gól. Ten však neplatil, nakoľko sa po rohovom kope dostala lopta do siete po útočnom faule. Aj v druhom polčase sa hralo väčšinou na polovičke hostí, domácim veľmi zväzovala nohy povinnosť zvíťaziť, ale neprichádzal gól. Až v 77. min rozhodca videl faul a odpískal pokutový kop v prospech Borčíc, hoci to nebolo v pokutovom území. Domáci viedli po góle Emila Le Ganga 1:0. Víťazstvo potvrdili v 86. min, keď po ďalšej diskutabilne nariadenej penalte skóroval kapitán Borčíc Decký a upravil na konečných 2:0. Rozhodca udelil Vrbovčanom päť žltých kariet a jednu červenú pre M. Grmana.
Zostava MFK: Dovičovič – M. Grman, Sarr, P. Grman, Mišura, Ďuračka (47. Dubec), Bočko (87. Michálek), Kubica, Sumer, Spál (71. Zelenay), Andrísek

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 26. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín