MFK porazil Lednické Rovne 4:1

  • Šport / Futbal
  • 5. augusta 2014, 13:40
  • Autor:P. Sedláček

V prvom kole tretej ligy, skupina západ, privítal MFK Vrbové futbalistov z Lednických Rovní. Domáci od začiatku zápasu na ihrisku dominovali a po veľmi dobrom výkone zvíťazili 4:1 a pripísali si prvé tri body do tabuľky.

Po opatrnom začiatku a vzájomnom oťukávaní sa v 10. minúte nebezpečne hlavičkoval domáci Sarr. O dve minúty sa už Vrbovčania tešili z prvého gólu, keď po individuálnej akcii Mišuru a následnom centri umiestnil loptu do siete Kováč – 1:0. V 14. min sa k slovu dostali hostia, ich pokus však vytesnil domáci gólman na roh. V 22. min predviedli futbalisti MFK peknú akciu po osi Sumer, Ondrejkovič, Labuda. Posledne menovaný zakončil presne a zvýšil na 2:0. Po občerstvovacej prestávke v 30. min kopal Labuda priamy kop, no brankára hostí neprekonal. O chvíľu nato zasa zahrozil Ondrejkovič, no vybojoval len roh. V 42. min vynikol po strele Labudu brankár Lednických Rovní, no o minútu z nevinného útoku po centrovanej lopte hostia znížili zásluhou hlavičky Ranuša. Domáci do polčasu ešte upravili na 3:1, keď sa Ondrejkovič predral až k bránkovej čiare a vsietil svoj prvý gól v drese Vrbového.
Aj druhý polčas prebiehal za úmornej horúčavy s prevahou domácich, ktorí mali častejšie loptu na kopačkách. V 58. min si Kováč narazil loptu so Sarrom v pokutovom území, prvý menovaný centroval a Sarr umiestnil loptu hlavou od žrde do brány – 4:1. O minútu sa mohli tešiť znova domáci, keď Sarr v pokutovom území prihral loptu Kováčovi, no jeho strela tesne minula cieľ. Podobne hlavičku Sarra z päťky vychytal brankár. Striedajúci hráč domácich Čáp sa dvakrát ocitol v šanci, ale gól už nepadol. Dve minúty pred koncom mohli hostia znížiť nepriaznivý stav, ale nezakončili dobre a Vrbovčania si pripísali plný bodový zisk po víťazstve 4:1.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 32, ktoré je v predaji od 5. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek