M. Klasovitý: Tréner odo mňa vyžaduje góly

  • Šport / Futbal
  • 17. decembra 2015, 15:35
  • Autor:T. Horký

Jedným z najproduktívnejších útočníkov v oblastnej súťaži, skupina B, je Ostrovčan Milan Klasovitý. 22-ročný futbalista nastrieľal v priebehu jesennej časti 15 gólov a v tabuľke kanonierov mu patrí tretia priečka. Skvelý výkon zaznamenal najmä v zápase proti Chtelnici, ktorú zostrelil šiestimi gólmi.

► Ostrov je po prvej polovici sezóny na deviatom mieste. Ako ste spokojný s výkonmi vášho tímu?
Hodnotím ju celkom dobre. Hoci sme v strede tabuľky, náš káder má určite na špicu súťaže. Aj keď som odohral len osem či deväť zápasov, myslím si, že tímové výkony neboli najhoršie, a verím, že sa v jarnej časti budeme ešte zlepšovať.

► Hoci ste neodohrali všetky stretnutia jesennej časti, nastrieľali ste úctyhodných 15 gólov a ste tretím najlepším strelcom súťaže. V čom spočíva váš recept na góly?
Vždy sa snažím na ihrisku odviesť to, čo odo mňa tréner vyžaduje, teda strieľať góly. To sa mi zatiaľ darí a dúfam, že to tak bude aj naďalej pokračovať.

► Hviezdny výkon ste podali najmä proti Chtelničanom, keď ste súperovi nastrieľali šesť gólov. Čo naň vravíte s odstupom času?
Asi som mal svoj deň. Jednoducho mi to tam popadalo. (smiech)

► Aké ohlasy to malo vo vašom okolí?
Dostal som niekoľko správ od kamarátov, že som frajer, že je to neuveriteľné a podobné srandičky. Po dvoch dňoch to však skončilo a už to nikto neriešil.

Milan Klasovitý

► V tabuľke strelcov súperíte s 20-gólovým Petrom Hornákom z Dolného Lopašova a 18-gólovým Tomášom Andrískom zo Šípkového. Sledujete aj výkony svojich konkurentov, prípadne ste spolu v kontakte?

Raz za čas si pozriem štatistiky. S Pepom sa poznám dlhšie, z čias, keď hrával v Piešťanoch. V pravidelnom kontakte nie sme, počas zápasu vždy prebiehajú nejaké doberačky, ale mimo ihriska príliš nie.

Dočítate sa v dvojčísle Piešťanského týždňa, ktoré je v predaji od 15. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav