Košút predĺžil v Slovácku zmluvu do júna 2017

  • Šport / Futbal
  • 26. augusta 2014, 15:44
  • Autor:T. Horký

Piešťanský futbalista Tomáš Košút a vedenie českého klubu 1. FC Slovácko sa dohodli na predĺžení spolupráce do 30. júna 2017. Košút tak napriek svojmu mladému veku bude jeden z najdlhšie slúžiacich futbalistov v aktuálnej zostave tímu z Uherského Hradišťa.

„Som rád, že sa nám podarilo s Tomášom predĺžiť kontrakt. Naše rokovanie síce trvalo dlhšiu dobu, ale vyplatilo sa. Tomáš sa pri svojej mladosti stáva jedným z najdlhšie slúžiacich futbalistov súčasného úspešného kádra. Pred štyri a pol rokom prišiel do nášho klubu z juniorského kádra Sparty a veľmi rýchlo sa etabloval v základnej zostave. V poslednom období je jej pevnou súčasťou. Vzájomná dôvera, perspektíva hráčovho výkonu a ciele klubu boli rozhodujúce pre dlhší kontrakt v Slovácku,“ uviedol riaditeľ klubu Vladimír Krejčí pre oficiálny web klubu.
Piešťanský rodák, ktorý v mládežníckych kategóriách pôsobil na Slovensku okrem Piešťan aj v Nitre či neskôr v českej Sparte Praha, si pôsobenie na Morave nevie vynachváliť a svedčí o tom i predĺžená zmluva. „Snažil som sa nájsť najlepšie riešenie. Aj keď to trvalo dlhšie, nakoniec sme sa dohodli na podmienkach zmluvy do júna 2017. Som v Slovácku už relatívne dlho a určite je mojím cieľom naďalej pravidelne hrávať a byť oporou mužstva,“ povedal k predĺženiu zmluvy T. Košút.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 26. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela