Hološko posilou Slovana Bratislava, upísal sa na dva roky

  • Šport / Futbal
  • 14. júna 2017, 08:41
  • Autor:SITA

Dlhoročný slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko bude vo svojej kariére pokračovať v ŠK Slovan Bratislava. Informuje o tom web „belasých“. Tridsaťtriročný útočník v utorok podpísal s vedením svojho nového zamestnávateľa kontrakt na dva roky. So 105 ligovými gólmi je Hološko súčasťou elitného Klubu ligových kanonierov. Od roku 2002 pôsobil v zahraničí – v Liberci, Manisaspore, Besiktasi Istanbul, Istanbule BB, Rizespore a naposledy v FC Sydney, s ktorým získal austrálsky titul.

"Sme veľmi radi, že sme dospeli k dohode s Filipom Hološkom a podpísali s ním dvojročnú zmluvu. Je to hráč vysokých kvalít, ktorý pre nás bude veľmi cennou posilou. Rokovania boli rýchle a obojstranne korektné. Filip je agresívny typ futbalistu, môže hrať na pozícii hrotového útočníka i krídelníka. Fanúšikovia ho určite dobre poznajú z reprezentácie i predošlých klubov, kde sa mu strelecky darilo. Má za sebou vydarenú sezónu, so Sydney sa radoval zo zisku titulu, čo len dokazuje jeho kvality. Verím, že angažmán v Slovane mu dopomôže aj k návratu do reprezentačného dresu, keďže na Slovensku bude viac na očiach. Filipa u nás vítam a verím, že sa mu bude dariť," povedal viceprezident klubu Ivan Kmotrík mladší.

"Som šťastný, že som podpísal zmluvu s najúspešnejším slovenským klubom. Mal som rôzne ponuky z Turecka, no v prospech Slovana rozhodlo, že je to veľký a slávny klub, ktorý má vždy vysoké ambície. Získal som tri tituly v zahraničí, teraz túžim po štvrtom so Slovanom Bratislava. Mojou úlohou bude dávať góly a pomôcť mužstvu k úspechom v lige i pohári. Strelil som viac než sto gólov v zahraničných ligách, teraz prichádza čas skórovať aj v domácej súťaži," skonštatoval Hološko, ktorý má na konte 65 reprezentačných štartov a 8 gólov v národnom mužstve. Zahral si na MS 2010 v JAR.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav