Futbalisti z „Mojmírky“ sú majstri okresu stredných škôl

  • Šport / Futbal
  • 1. mája 2014, 15:16
  • Autor:J. Grňo

Finálový turnaj vo futbale žiakov stredných škôl sa uskutočnil v utorok 15. apríla na tréningovom ihrisku PFK Piešťany. Z celkového víťazstva sa tešili študenti Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOaS) na Mojmírovej ulici a budú reprezentovať Piešťanský okres na Župnej olympiáde v Trnave.

V prvom semifinálovom zápase sa stretli žiaci Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej (SPŠE) Piešťany a Gymnázia J. B. Magina Vrbové. Ten sa skončil v riadnom hracom čase 1:1 a o prvom postupujúcom do finále rozhodli penalty, v ktorých boli úspešnejší študenti SPŠE.

V druhom semifinále zvíťazili po veľmi dobrom výkone žiaci zo SOŠOaS nad žiakmi Strednej odbornej školy technickej (SOŠT) Piešťany 6:0, keď po dva góly víťazov strelili Grznár a Škamla, po jednom pridali Stolárik a Mišík.

Finále medzi SOŠOaS a SPŠE sa skončilo po vyrovnanom boji v riadnom hracom čase 0:0 a o víťazovi rozhodli pokutové kopy. V nich boli úspešnejší študenti z „Mojmírky“, ktorí budú reprezentovať náš okres na župnej olympiáde.

V súboji o tretie miesto vrbovskí gymnazisti porazili žiakov SOŠT 3:1.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 18, ktoré je v predaji od 29. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava