Futbalisti Vrbového prehrali s Topoľčanmi

  • Spravodajstvo / Región
  • 8. apríla 2015, 08:06
  • Autor:Peter Sedláček

V sobotňajšom zápase 22. kola tretej ligy – západ prehrali futbalisti MFK Vrbové na domácom trávniku s Topvarom Topoľčany 0:1 po polčase 0:0.

Po víťazstve v Komárne vrbovskí priaznivci čakali, že hráči MFK zabodujú aj proti „žochárom“ z Topoľčian. Hoci mali v priebehu zápasu prevahu i viac šancí, body nakoniec putovali do mesta piva. Kým hostia premenili na gól jedinú veľkú šancu, domácim sa za 90 minút prekonať Uhlíka v bráne Topvaru nepodarilo. Najväčšie šance mal Tomáš Gažík, ktorý v priebehu stretnutia dvakrát nastrelil konštrukciu súperovej bránky.
„Bol to vyrovnaný zápas, v ktorom dali hostia po jedinej našej chybe gól. My sme namiesto do siete triafali do konštrukcie bránky. Chýbali nám maródi Mišura a M. Grman, navyše aj Kubica nebol celkom fit. Škoda stratených bodov, no musíme bojovať ďalej. V stredu hostíme v dohrávke Púchov, takže máme možnosť nápravy. Hráči však potrebujú podporu fanúšikov, oni sa im odvďačia bojovným výkonom,“ povedal nám prezident MFK Igor Spál.
Zostava MFK: Dovičovič – Dubec, Andrísek, P. Grman, Kubica (86. Michálek), Sumer, Ďuračka (81. Herceg), T. Gažík, Bočka (69. I. Zelenay), E. Spál, Sarr

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 15, ktoré je v predaji od 7. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín