Futbalisti PFK udelili lekciu juniorom z Nitry

  • Šport
  • 1. mája 2013, 10:44
  • Autor:ms

Piešťanskí futbalisti nastúpili v nedeľu popoludní na domácom štadióne v 23. kole tretej ligy proti juniorom corgoňligovej Nitry. Tej sa však v poslednej dobe veľmi nedarí. Piešťanci dokázali streliť až štyri góly, z čoho tri v prvom polčase – postarali sa o ne Ulrich, Galba a Kuba. Víťazstvo PFK 4:0 zavŕšil vynikajúco technicky kopnutým priamym kopom Valla.

Piešťanci vstúpili do stretnutia aktívne a Nitranov k lopte nepúšťali. Dobrým kombinačným futbalom si vytvorili niekoľko gólových príležitostí. Mehdi-Karim sa tvrdými strelami počas celého zápasu snažil prekonať syna reprezentačného trénera, brankára nitrianskej juniorky, Patrika Hippa, ten však jeho strely kryl. Po dobrej kombinácii pred šestnástkou otvoril skóre v 16. min Ulrich, ktorý sa po maródke vrátil opäť do základnej zostavy PFK. O pár minút mali Piešťanci opäť šancu na skórovanie, ale odkrytú bránu netrafili. Na opačnej strane sa dostali k strele aj hostia, no Hodulík bezpečne loptu kryl. K zakončeniu na nitriansku bránku sa dostal opäť Ulrich, no opečiatkoval iba tyčku. Štyri minúty pred koncom prvého polčasu po rohovom kope zvýšil hlavou Galba na 2:0. Mladíci z Nitry nestačili ani rozohrať a po rýchlom protiútoku prihral Rybanský do vyloženej šance Kubovi, ktorý nemal problém trafiť poloprázdnu bránu – 3:0.
Viac nájdete v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava