Futbalisti MFK Vrbové začali prípravu na jarnú časť

  • Spravodajstvo / Región
  • 3. februára 2015, 15:30
  • Autor:Peter Sedláček

Účastník tretej futbalovej ligy – MFK Vrbové – už začal zimnú prípravu na odvetnú jarnú časť súťaže a my sme pre vás pripravili zopár aktuálnych informácií z jeho tábora.

Na prvom tréningu po zimnej dovolenke privítal tréner Martin Sedláček a jeho asistent Peter Gažík nasledovných hráčov: Amcha, Andrísek, Mišura, Ďuračka, Tomáš Gažík, Sumer, Labuda, Zelenay, Petenyi a Bukovčák. Neskôr sa k nim pridali Michálek a Šimor. Adi Saar sa vráti asi začiatkom februára. M. Kováčovi, Dovičovičovi a Kolníkovi skončilo hosťovanie. Ondrejkovič a Bočko sú na skúške, Kurinec a Spál si zatiaľ hľadajú angažmán. Lackovič zatiaľ netrénuje a Kuťka s Poláčkom asi vo Vrbovom definitívne končia.
K futbalistom, ktorí začali prípravu, pribudne Kubica zo Senice a zrejme ďalších päť hráčov. Hráči budú trénovať štyrikrát do týždňa, dvakrát na umelej tráve v Krakovanoch a dvakrát na tréningovom ihrisku MFK. Rehabilitáciu majú zaistenú na vrbovskom štadióne, kde sa chystá sprevádzkovanie sauny s ochladzovacím bazénom a pre
vodoliečbu je zabezpečená nová vaňa na podvodné masáže. Prebieha aj rekonštrukcia vonkajších i vnútorných WC. O ďalších novinkách vás budeme priebežne budeme informovať.
Futbalisti majú naplánované aj prípravné stretnutia: Boleráz (7. 2.), Trebatice (14. 2.), Jaslovské Bohunice (21. 2.), Senica (24. 2.) a pred začiatkom jarnej časti s Břeclavou (7. 3.). V zápasoch však ešte môžu nastať zmeny, hlavne kde sa bude hrať, či na umelej tráve, alebo, ak počasie dovolí, aj vonku na tráve.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 6, ktoré je v predaji od 3. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel