Festival premárnených šancí so šťastným koncom pre Vrbové

  • Šport / Futbal
  • 16. mája 2017, 11:11
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové hostili v sobotnom 27. kole štvrtej ligy Domanižu. Vrbovčania hrali veľmi aktívne a svojmu súperovi nastrieľali tri góly, no mohli aj viac.

Už od začiatku domáci zahodili, čo sa dalo. V 5. min Sumer na malom vápne slabo zasiahol centrovanú loptu od Zelenaya, o päť minút znova ten istý hráč v podobnej akcii kopol loptu vedľa. Aj v 12. min Lackovič netrafil hlavou loptu na päťke. Desať minút pred polčasom ušiel Zelenay a išiel sám na brankára, no strelil len do neho. V 40. min si hostia vydýchli, brankár bol vybehnutý z bránky, ale po strele Vrbovčanov ho na čiare zastúpil obranca. Hostia z ojedinelého útoku v 43. min otvorili skóre zápasu zásluhou Sadeckého. Domáci tesne pred polčasom vyrovnali gólom Železníka na 1:1, keď premenil penaltu.

V 60. min striedajúci Spál pekne poslal loptu do pokutového územia k Sumerovi, ale tomu nebolo súdené skórovať. V 76. min centrovaná lopta do malého vápna sa dostala k Lackovičovi a MFK viedol 2:1. O dve minúty mohol skórovať aj Zelenay, dostal sa s loptou do pokutového územia, no vystrelil tesne vedľa bránky. Minútu pred koncom riadneho času zašprintoval Spál, jeho center po zemi využil striedajúci Matejka a stanovil konečný výsledok na zaslúžených 3:1.

■ Vrbové – Domaniža 3:1 (1:1)

Zostava MFK: Grežo – Ďuračka, Verchola, Vlado, Strecký, Lackovič, Sumer (86. Matejka), Prosňanský, Železník (54. Spál), T. Gažík (85. Michálek), Zelenay

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín