Drahovce zdolali Krakovany 3:0, Moravany prišli o prvé body

  • Šport / Futbal
  • 21. septembra 2015, 09:58
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas uplynulého víkendu ďalším kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Drahovce vyhrali v Krakovanoch 3:0, Pečeňady zdolali rovnakým výsledkom Šterusy, Šípkové prehralo v Bojničkách 2:6 a o prvé body prišli aj Moravany, keď remizovali v Kočíne-Lančári 2:2.


Ilustr. foto (Autor: red)

Piata liga



Krakovany – Drahovce 0:3 (0:0)
Po bezgólovom prvom polčase sa po prestávke viac darilo hráčom hostí, keď sa najskôr v 55. min presadil Nádasky, ku ktorému sa neskôr pridali Bihári a Poláčik, ktorý premenil penaltu. Drahovce tak vyhrali v Krakovanoch 3:0.
Góly: Nádaský, Bihari, Poláčik
Zostavy – Krakovany: Ondrej Sedlák – Michal Sedlák, Ondrejka, Kališ, Bojkovski, Holán, Hazda, Kubran, Pavol Sedlák, Duchoň, Bukovčák (Pavlovič, Feranec, Jurda)
Drahovce: Paulovič – Michálek, Šúst, Zajac, Marek Horúcka, Martin Horúcka, Nádaský, Poláčik, Šerjeník, Oríšek, Rusnák (Švikruha, Bihari, Brezovský)
 
Veľké Kostoľany – Mokrý Háj 1:0 (0:0)

V. Kostoľanom stačil na víťazstvo nad Mokrým Hájom len jediný gól, ktorý strelil v 58. min Janíček a zaistil tak domácim zisk troch bodov.
Gól: Janíček
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Porubský, Čeliga, Strečanský, Grígel, Janíček, Svítek, Balón, Janega, Boldiš, Vavrinec (Velšic, Komadel, Prosman)
 
Oreské – Trebatice 2:2 (0:0)
Trebatice prišli o ďalšie body v Oreskom. Hoci sa po prestávke presadil ako prvý Směřička, no domáci dokázali skóre otočiť. V závere zápasu však premenil CHebeň nariadenú jedenástku a zaistil tak Trebaticiam aspoň bod za remízu 2:2.
Góly: Kralovič, Jarábek – Směřička, Chebeň
Zostava Trebatíc: Veselý – Valla, Chebeň, Verchola, Kotula, Směřička, Zelenay, Suchánek, Klačman, Pekarovič, Kirka (Machač, Kuťka, Zemko)

Oblastné majstrovstvá



Siladice – Borovce 1:0 (1:0)
Borovce stratili všetky body v Siladiciach, kde domácim stačil na víťazstvo jediný gól, ktorý strelil už v ôsmej minúte Kupec. Hosťom sa v zvyšku zápasu nepodarilo vyrovnať a tak prehrali 0:1.
Gól: Kupec
Zostava Boroviec: Valo – Dubovský, Šašo, Koprna, Pet. Herceg, Kapičák, T. Radošinský, Péči, M. Radošinský, Balcír, O. Macháč (Pav. Herceg, Moravčík)

Leopoldov – Veľké Orvište 1:0 (0:0)

Podobne prehralo aj V. Orvište, ktoré v Leopoldove inkasovalo naopak v závere zápasu z kopačky Šulimana, ktorý strelil víťazný a jediný gól domácich.
Góly: 82. Šuliman
Zostava V. Orvišťa: Budka – Luboš Bartošek, Lukáš Bartošek, Zsolnay, Belica, J. Vavrinec, R. Vavrinec, Špernoga, T. Pavlovič, P. Pavlovič, Tanáč (Stolárik, I. Horváth)

Oblastná súťaž sk. B



Veselé – Ratnovce 2:2 (2:0)
Domáci viedli už po pol hodine po góloch Denisa i Matúša Krajčovcov, no hostia po prestávke v priebehu piatich minút vyrovnali na 2:2 zásluhou Stachuru a Stolárika.
Góly: D. Krajčo, M. Krajčo – Stachura, Stolárik
Zostavy – Veselé: Ševečka – Urban, Michalčík, Rácz, Konček, Masár, Dadík, Gula, Matúš Krajčo, Denis Krajčo, Klúčovský (Lesay, Duračka, Bašovský),
Ratnovce: Lazový – Stachura, Petrík, Kútny, Kalaba, Stolárik, Žák, Brezovan, Paulovič, Šiška, Galbička (Pavlovič)
 
Pečeňady – Šterusy 3:0 (1:0)
Domáci si so Šterusmi bez problémov poradili, keď sa najskôr v 12. min presadil Adamčík a v 70. a 71. min skórovali Jankovič s Miškolcim, ktorý tak upravili na končených 3:0.
Góly: Adamčík, Jankovič, Miškolci
Zostavy – Pečeňady: Královič – Durdy, Jankovič, Karaba, Ščasnovič, Chudý, Michalčík, Adámek, Adamčík, Lužák, Miškolci (Vidlička),
Šterusy: Palkech – Lukáš Žilka, Madunický, Rechtorík, Dovičič, Nesteš, Kadúc, Gajdošík, Sereda, Dominik Žilka, Strapatý (Hamšík, Nesteš)
 
Koplotovce – Dolný Lopašov 1:0 (0:0)
D. Lopašov prišiel o všetky body v Koplotovciach, o ktoré ich pripravil jediný gól z kopačky Pokryvku v 81. Minúte.
Gól: Pokryvka
Zostava D. Lopašova: Pavelský – Čerňanský, Braniša, Buchel, Masárik, Gula, Vrbovský, Beblavý, Lukáč, Mačica, Hornák (Lenghardt)
 
Bojničky – Šípkové 6:2 (2:2)
Šípkové utržilo debakel v Bojničkách, kde síce po polčase bol stav nerozhodný 2:2 no domáci po prestávke štyrmi gólmi rozhodli o svojom víťazstve. Hviezdou zápasu sa stal domáci Kubíček, ktorý strelil štyri góly.
Góly: T. Kubíček 4, Krajný 2 – Andrísek2
Zostava Šípkového: Nižňanský – Oška, Lago, Braško, Žák, Šalát, Kubík, Andrísek, Koyš, Žitňanský, Ilenčík (Hanuliak, Puvák)

Banka – Trakovice 2:1 (1:0)
Banka zdolala Trakovice 2:1, keď sa najskôr pred koncom prvého polčasu presadil Kusý a v 76. min skóroval Bogora. V závere už len upravil na konečných 1:2 Janovič.
Góly: Kusý, Bogora – Janovič
Zostava Banky: Kaclík – Patrik Bogora, Varga, Belan, Babiš, Kusý, Vajsábel, Pazderka, Marian Bogora, Hornák, Szabo (Menyhért)

Chtelnica – Kľačany 2:1 (0:0)
Po bezgólovom prvom polčase sa najskôr presadil hosťujúci Ďuriš, no domáci dokázali gólmi Cibrína a Zemka stav otočiť a vyhrali tak 2:1.
Góly: Cibrín, Zemko – Ďuriš
Zostava Chtelnice: Piačka – Dávid Zemko, Bílik, Melicher, Ľuboš Cibrín, Tomáška, Čížik, Brisuda, Stanovič, Cibrín, Ondrej Zemko (Gába, Bolla, Kalaš)
 
Prašník – Dubovany 3:0 (2:0)
Domáci potvrdili dobrú formu a doma nedali šancu Dubovanom. Prašník viedol už po prvom polčase 2:0 po góloch Bielika a M. Kazíka, navyše sa po prestávke presadil Grivalský a upravil na konečných 3:0.
Góly: Bielik, M. Kazík, Grivalský
Zostavy – Prašník: Holán – Ondrej Bielik, Grivalský, Rastislav Bielik, Adamec, Milan Kazík, Kazík, Kubík, Pašmík, Žažo, Kurňavka (Obuch, Konkuš, Kulich)
Dubovany:
Kalaš – Klein, Sasák, Kusý, Kollár, Vrbík, Šimon Strečanský, Skaličan, Brucháč, Masarik, Martin Strečanský
 
Ostrov – Madunice 3:4 (1:3)
Gólovo atraktívny súboj sa odohral v Ostrove, kde diváci videli až sedem gólov. Štyri z toho však skončili v sieti domácich, čo znamenalo prehru 3:4. Domácim nepomohlo ani to, že od polčasu hrali presilovú hru, keďže hostia hrali bez vylúčeného Tonkoviča.
Góly: Valo, Kabát 2 – Kosa, Rusnáčik,  Mesároš, Blaho
Zostavy – Ostrov: Hajdín – Chochula, Pavol Kabát, Peter Kabát, Valo, Regina, Líška, Lukáč, Sipos, Svetlík, Boris,
Madunice: Tonkovič – Žažo, Kosa, Blaho, Hargaš, Mesároš, Kabát, Rusnáčik, Chalány, Stach, Polák (Púdela, Hromada, Horváth)

Ôsma liga



Nižná – Dolné Trhovište 2:2 (0:0)
Po bezgólovom prvom polčase začali góly padať až po prestávke a obe mužstvá sa dokázali presadiť dvakrát, z čoho napokon vzišla remíza 2:2.
Góly: Magnus, Horváth – Vilček, Haban
Zostava Nižnej: Dekan – Blanár, Horváth, Kosmál, Velšic, Boldiš, Šimkovič, Magnus, Novotný, Piačka, Janech (E. Šimkovič, Porubský, Žažo)

Kočín-Lančár – Moravany nad Váhom 2:2 (1:1)
Rovnako skončil aj súboj Kočína-Lančára s Moravanmi, ktoré prišli o prvé body v sezóne. Hostia síce viedli po 48. minútach 2:1, no v 77. min dokázal vyrovnať Holícky. Na oboch stranách sa presadili dvakrát Holícky a Miklovič.
Góly: Holícky 2 – Miklovič 2
Zostavy – Kočín-Lančár: Varačka – Knobloch, Kunic, Rechtorík, Reško, Vrbovský, T. Tokoš, L. Tokoš, Orihel, Žažo, Holícky (Tomiš, Hruška, Pavlíček)
Moravany: Lamini – Hrebík, Davídek, Dechet, Hečko, Jenčík, Paulovič, Zsolnay, Polák, Miklovič, Novosad (Oprenčák)

Horné Otrokovce – Sokolovce 5:2 (3:2)
Sokolovčania v H. Otrokovciach inkasovali až päť gólov, a nakoľko sa dokázali presadiť len dva razy zásluhou Korvína a Orosza, tak prehrali 2:5.
Góly: vlastný, Benko 3, Kmetty – Korvín, Orosz
Zostava Sokoloviec: Kudláč – Blaško, P. Kudláč, Velič, Polák, orosz, Škoda, Dósa, Stredák, Korvín, Tomášik (Vido, Zitto) 

Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 39, ktoré je v predaji od 22. septembra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel