Dorastenci Výberu ObFZ Trnava na piatom mieste

  • Šport / Futbal
  • 3. marca 2018, 08:25
  • Autor:Martina Radošovská

V Mestskej športovej hale v Trenčíne sa v sobotu 17. februára konal turnaj O pohár predsedu ZsFZ, tentoraz oblastných výberov staršieho dorastu. Na turnaji sa stretlo osem výberov, a to Trenčín, Trnava, Nitra, Prievidza, Dunajská Streda, Levice, Nové Zámky a Senica.

Suverénnym víťazom sa stal Výber ObFZ Nitra, výber Trnavy obsadil piate miesto. Trnava vstúpila do turnaja výborne, keď zdolala Trenčín 4:2. S Dunajskou Stredou sa už chlapci trochu potrápili a v záverečných minútach im tesne utieklo víťazstvo, keď Dun. Streda vyrovnala na 2:2.
Výborný výkon predviedli aj s výberom Prievidze, ktorý porazili s dvojgólovým rozdielom 3:1, avšak tu sa im začali sily pomaly strácať a Trnava podľahla v ďalšom zápase Leviciam 2:3. Najkrutejšia prehra prišla s dobre pripraveným Výberom ObFZ Nitra 1:8 a smolný bol aj zápas so Senicou 1:3. V záverečnom stretnutí si hráči „napravili chuť“, nad Novými Zámkami vyhrali 3:2.
Trénerom Výberu ObFZ Trnava bol skúsený Jozef Kováč, ktorý nám k výkonu na turnaji povedal: „Vzhľadom k tomu, že som bol s chlapcami po prvýkrát ako tréner a mali sme len tri tréningy, na ktorých sa nezišli všetci, som s výsledkami spokojný. Kondične to nebolo podľa mojich predstáv, pretože po troch-štyroch zápasoch sme začali kondične odchádzať, ale na začiatku sme odohrali veľmi dobré stretnutia. Bohužiaľ, potom sa prejavila vyššia kvalita a zohratosť hlavne Nitry, s ktorou sme vybuchli na plnej čiare. Turnaj sme však odohrali so cťou a myslím si, že aj umiestnenie bolo celkom slušné.“
Výsledky zápasov Výberu ObFZ Trnava: Trenčín – Trnava 2:4, Dunajská Streda – Trnava 2:2, Prievidza – Trnava 1:3, Trnava – Levice 2:3, Trnava – Nitra 1:8, Trnava – Senica 1:3, Nové Zámky – Trnava 2:3
Strelci gólov: Dominik Gumbír (4), Tomáš Grosman (3), Patrik Roman (3), Simon Drinko (2), Richard Peško (2), Samuel Tomašec (2)
Zostava Výberu ObFZ Trnava: Samuel Tomašec, Miroslav Hrašna (obaja OŠK Zavar), Tomáš Grosman, Patrik Roman, Arien Lopatka, Simon Drinko (všetci ŠK Cífer 1929), Dominik Gumbír (FO ŠK Modranka), Patrik Kachyňa, Samuel Ďurinský (obaja AŠK Slávia Trnava), Timotej Hrčka, Samuel Hetteš, Richard Peško (všetci OŠK Dolná Krupá), Róbert Bečarevič), Matúš Krajčovič (obaja TJ Slovan Ostrov)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel