Dokonalý obrat V. Orvišťa s Hrnčiarovcami, Pečeňady prestrieľali Dubovany

  • Šport / Futbal
  • 20. apríla 2015, 08:43
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším jarným kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Veľké Orvište predviedlo proti Hrnčiarovciam famózny obrat z 0:2 na 4:2, Pečeňady prestrieľali Dubovany 5:1 a Borovce zvládli regionálny šláger s Veselým a vyhrali 1:0.

Piata liga

Veľké Kostoľany – Križovany nad Dudváhom 1:1 (1:1)
Kostolanci prehrávali už od 11. Min 0:1, keď sa presadil hosťujúci Dobiš. V závere prvého polčasu však dokázal vyrovnať Janíček a keďže sa už nikto strelecky nepresadil, mužstvá si podelili body za remízu 1:1.
Góly: Janíček – Dobiš
Zostava V. Kostolian: Svitek – Čeliga, Porubský, Balón, Mačica, Strečanský, Kollár, Gula, Janíček, Valla, Janega (Boldiš, Modrovič)

Krakovany – Zvončín 1:4 (1:1)
Krakovany viedli od 12. Min gólom Bogoru, no v 24. min vyrovnal Chabreček. Domáci tak stále malí nádej na zisk bodov aj po prvom polčase. V tom druhom však hostia ovládli ihrisko a tromi gólmi rozhodli o svojej výhre 4:1.
Góly: Bogora – Chabreček, Jankovič, Hrušovský, Babirát
Zostava Krakovian: Valovič – Bukovčaák, Koyš, Kubran, Bogora, Sedlák, Kališ, Netsch, Hornák, Pavlovič, Ondrejka (Toplanský, Sedlák, Jančuš)

Trebatice mali voľno

Oblastné majstrovstvá

Hrnčiarovce – Veľké Orvište 2:4 (2:0)
Hoci Orvišťania s Hrnčiarovcami prehrali prvý polčas 2:0, po zmene strán sa im podaril husársky kúsok a štyrmi gólmi dokázali otočiť stav stretnutia na 4:2 a vybojovali všetky tri body.
Góly:  Zaoral, M. Banič
Zostava V. Orvišťa: Budka – Stolárik, Doktor, J. Vavrinec, R. Vavrinec, T. Pavlovič, Belica, P. Pavlovič, Jánošík, Zsolnay, Bucko
 

Červeník – Drahovce 0:1 (0:1)

Futbalistom Drahoviec stačil na víťazstvo v Červeníku len jeden gól, ktorý strelil už v 25. min Martin Vančo. V zvyšku zápasu sa ani jedno mužstvo už gólovo nepresadilo a tak patrí Drahovčanom druhé miesto v tabuľke, len tri body za vedúcim Leopoldovom.
Gól: 25. Martin Vančo
Zostava Drahoviec: D. Paulovič – Šerjeník, Michálek, Marek Horúcka, Zajac, M. Vančo, Marušic, Karaba, Švikruha, Nádaský, Poláčik

Oblastná súťaž sk. B




Šípkové – Banka 3:0 (1:0)

Futbalisti Šípkového viedli po prvom polčase 1:0 po góle M. Líšku. V druhej časti prišli hostia v 59. min o vylúčeného Mahreka a naskytnutú výhodu domáci využili k streleniu dvoch gólov, ktoré obstaral Kubík.
Góly: Kubík 2, M. Líška
Zostavy – Šípkové: B. Líška – Oška, Šalát, M. Líška, Strecký, P. Ilenčík, Žilka, Balcír, Nižňanský, Kusý, I. Ilenčík (I. Ilenčík),
Banka: Krajčech – Vajsábel, Slabý, Varga, Michalák, Kusý, Belan, Bogora, Pazderka, Samuhel, Mahrek (Menyhért, Samuhel)

Pečeňady – Dubovany 5:1 (3:1)
Domáci potvrdili výbornú jarnú formu a porazili Dubovany vysoko 5:1. Hoci hostia viedli od druhej min gólom Lietavca 1:0, už do konca prvého polčasu dokázali domáci tromi gólmi stav otočiť. Po zmene strán pridali ďalšie dva góly a tak zaslúžene vyhrali.
Góly: Karaba, Mitošinka, Lužák, Adamčík, Zubčák – Lietavec
Zostavy – Pečeňady: Královič – Lužák, Mitošinka, Jankovič, Durdy, Adamčík, Karaba, Zubčák, Miškolci, Holiš, Pekarovič (Chudý, K. Adámek),
Dubovany: Cesnek – Pastorek, Kusý, Kollár, Vrbík, Š. Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Vozár, Brucháč (Masarik, Hruška, Nizner)
 

Prašník – Bojničky 1:1 (1:0)

Prašník vyhral prvé dejstvo gólom Kabáta z jeho záveru, no hostia dokázali v 71. min vyrovnať a tak sa zrodila remíza 1:1.
Góly: Kabát – M. Pavelka
Zostava Prašníka: Holán – Nykodem, Klein, Konkúš, Kabát, Mi. Obuch, Ma. Obuch, Žažo, Adamec, Pašmík, Bielik (Kazík)

 
Kľačany – Ostrov 2:1 (2:1)
V Kľačanoch sa udialo všetko dôležité v prvom polčase. Domáci viedli po pol hodine 2:0, no v 36. stihol znížiť Klasovitý. Keďže sa po prestávke nič vážneho neudialo, všetky tri body ostali u domácich.
Góly: Köplinger, Slamka – Klasovitý
Zostava Ostrova: Holán – Regina, Chochula, Bubák, Klasovitý, Valo, Kabát, Svetlík, Lukáč, Gajdoš, Braško
 

Ratnovce – Trakovice 1:1 (1:0)
Ratnovce poslal v 36. min do vedenia Kútny, keď premenil pokutový kop. Domáci však vedenie udržať nedokázali, v 61. min vyrovnal Trokan a zaistil hosťom aspoň bod.
Góly: Kútny  – Trokan
Zostava Ratnoviec: Lazový – Bílik, Petrík, Pulman, Kútny, Kalaba, Vetrík, Stachura, Stolárik, Paulovič, Žák (Šiška, Pavlovič)

 
Veselé – Borovce 0:1 (0:0)
V regionálnom šlágri rozhodol len jeden gól, ktorý strelil v 80. min Borovčan Jankech a zaistil tak hosťom tri body. Borovce tak stále ostávajú na druhom mieste s trojbodovou stratou na Madunice.
Gól: Jankech
Zostavy – Veselé: Ševečka – Duračka, Michalčík, Bartovic, Jurda, D. Krajčo, Masár, Dadík, M. Krajčo, Bokor, Klúčovský (Strecký, Lesay, Konček),
Borovce: D. Jankech – Búš, Bolješik, Koprna, Kolník, O. Macháč, Radošinský, M. Jankech, Herceg, Urban, M. Macháč (Péči, Šašo, Tonkovič)
 

Chtelnica – Dolný Lopašov 2:2 (0:1)

V ďalšom regionálnom derby sa zrodila remíza 2:2. Hostia síce viedli od 34. min gólom Tomiša, no hostia po prestávke gólmi Tomášku a Bilíka otočili stav. Lopašovu napokon aspoň bod vystrelil v závere zápasu svojim druhým gólom Tomiš.
Góly: Tomáška, Bílik – Tomiš 2
Zostavy – Chtelnica: P. Piačka – Melicher, Bílik, Ľ. Cibrín, Piešťanský, Tomáška, Bolla, L. Cibrín, Suchán, Zemko, M. Piačka (Čížik),
D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Kubiš, Buchel, Masárik, Gula, Mačica, Lukáč, Tomiš, Beblavý, Vrbovský (Otajovič, Lenghart, Hornák)

III. trieda sk. B




Moravany – Sokolovce 0:1 (0:1)

V Moravanoch videli diváci len jeden gól, ktorý strelil už v 16. min domáci Jašík a zaistil tak Moravancom tri body.
Gól: Jašík
Zostavy – Moravany: Lamini – Tanáč, Novosad, Hrebík, Davídek, Števík, Zsolnay, Polák, Paulovič, Abrahám, Samuhel (Šilhan, Topolčáni,
Sokolovce: M. Fano – Vido, Cepko, Velič, Polák, Kudláč, Orosz, Korvín, P. Fano, Turan, Jašík (Cvik, Zitto, Homola)


Žlkovce – Šterusy 2:2 (1:2)

Šterusy už vyhrávali po prvom polčase 2:1, keď sa presadili Brezina a Žilka. Domáci však dokázali v 69. min vyrovnať a mužstvá si tak podelili body za remízu 2:2.
Góly: Kubiš, Blažo – Brezina, Žilka
Zostava Šterús: Drška – L. Žilka, Rechtorík, Kelemen, Nesteš, Strapatý, Brezina, Grivalský, Jankovič, Sereda, D. Žilka (Hamšík)
 

Nižná – Koplotovce 1:3 (0:1)
Nižná doma nestačila na vedúce Koplotovce a prehrala 1:3. Jediný presný zásah domácich zaznamenal v 56. min Janega.
Góly: Janega – Tajber, Kyjak, Kováč
Zostava Nižnej: M. Dekan – T. Dekan, Horváth, P. Šimkovič, Magnus, Kosmál, Velšic, E. šimkovič, Benedikovič, Janega, Novotný (Blanár, Piačka)
 

Horné Trhovište – Kočín-Lančár 3:0 (0:0)
Nedarilo sa ani Kočínu-Lančáru, ktorý na ihrisku v Horného Trhovišťa nedokázal skórovať a navyše v druhom polčase trikrát inkasoval a prehral tak 0:3.
Góly: 48. a 81. Pavlák, 76. Kadlečík
Zostava Kočína-Lančára: Jurda – Knobloch, Rechtorík, Reško, Bobček, Vrbovský, Hruška, Žažo, Pavlíček, Orihel, Kunic (Tomiš, Lukáčik)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela