Borovce porazili v šlágri kola Pečeňady, Lopašov rozstrieľal Madunice

  • Šport / Futbal
  • 25. mája 2015, 08:29
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže sa už blížia ku koncu sezóny a vo veľa zápasoch ide o dôležité body. Trebatice stále pomýšľajú na postup a s Borským Mikulášom si poradili 5:0, Drahovce majú po víťazstve nad Leopoldovom už šesťbodový náskok, Borovce porazili v šlágri kola Pečeňady 3:1 a Dolný Lopašov zvíťazil nad Madunicami vysoko 6:1.

Piata liga



Malženice – Veľké Kostoľany 2:0 (0:0)
O prehre Kostolian v Malženiciach sa rozhodlo až v druhom polčase, kedy sa v 73. a 79. min dvakrát presadil Braniša a zabezpečil svojmu družstvu tri body.
Góly: Braniša 2
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Porubský, Gula, Mačica, Strečanský, Kollár, Janega, Janíček, Valla, Gríger (Lesaj, Balón, Modrovič)
 
Borský Mikuláš – Trebatice 0:5 (0:3)
Trebatice potvrdili úlohu favorita a v Borskom Mikuláši si bezproblémov dokráčali k trom bodom. Hostia viedli už po 23. Minútach po góloch Zelenaya, Kurinca a Halása. Ten sa presadil aj v závere zápasu a okrem neho sa ku koncu zápasu presadil aj Konkuš.
Góly: Halás 2, Zelenay, Kurinec, Konkuš
Zostava Trebatíc: Veselý – Kapusta, Chebeň, Herceg, Vlado, Líška, Halás, Kotula, Smeřička, Zelenay, Kurinec (Nitka, Šimor, Konkuš)
 
Moravský Sv. Ján – Krakovany 1:2 (1:1)
Krakovanom sa konečne zadarilo a hoci prehrávali 0:1, ešte do polčasu stihol vyrovnať Bogora. O víťazstve hostí napokon rozhodla 78. min, kedy nariadený pokutový kop premenil Kališ.
Góly: Chvátal – Bogora, Kališ
Zostava Krakovian: Valovič – M. Sedlák, Ondrejka, P. Sedlák, Kališ, Netsch, Pavlovič, Bukovčák, Bogora, Feranec, Jančuš (O. Sedlák)

Oblastné majstrovstvá
Drahovce – Leopoldov 2:1 (1:0)
Drahovce šli najskôr do vedenia tesne pred koncom prvého polčasu, keď sa presadil Nádasky. Hostia síce vyrovnali v 70. min zásluhou Beka, o o víťazstve domácich rozhodol v 86. min Karaba a zaistil Drahovciam tri body. Drahovčania majú na prvom mieste šesťbodový náskok pred Siladicami.
Góly: Nádaský, Karaba – Beko
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Karaba, Marušic, Horúcka, Nádaský, Rusnák, Gabriš (Onder, Bihári, Kosa)

Veľké Orvište – Horná Krupá 1:2 (0:2)
Hostia zahrali výborne v prvom polčase, keď už po 35 minútach viedli 2:0 po góloch Mikláša a Gašparíka. Domáci síce znížili v 56. Min zásluhou Šišku, no na body to nestačilo a tak prehrali 1:2. Domáci navyše dohrávali od 62. min bez vylúčeného J. Vavrinca.
Góly: Šiška – Mikláš, Gašparík
Zostava V. Orvišťa: Budka – J. Vavrinec, R. Vavrinec, P. Pavlovič, Bucko, Stolárik, Belica, Špernoga, T. Pavlovič, Šiška, Doktor (I. Horváth)

Ratnovce – Šípkové 3:0 (3:0)
Domáci rozhodli o svojom víťazstve už v prvom polčase, keď sa najskôr presadil dvakrát Boďo a na 3:0 upravil Paulovič. Po zmene strán sa nič vážnejšie neudialo a Ratnovce tak získali všetky tri body.
Góly: Boďo 2, Paulovič
Zostavy – Ratnovce: Lazový – Kútny, Stolárik, Kalaba, Paulovič, Brezovan, Šiška, Vetrík, Boďo, Žák, Pulman (Lisák, Pavlovič),
Šípkové: B. Líška – Oška, Lago, M. Líška, T. Balcír, M. Balcír, Žák, Strecký, Žilka, Ilenčík, Kusý (Hanuliak, Gvizd)
 
Veselé – Kľačany 2:3 (0:2)
Kľačany viedli po prvom polčase 2:0 a po nástupe na druhé dejstvo dokonca 3:0. Potom sa v priebehu 54. a 57. min dvakrát presadil Lesay a znížil na konečných 2:3.
Góly: Lesay 2 – V. Ďuriš, Vejčík, Paulovič
Zostava Veselého: Ševečka – Michalčík, Strecký, Jurda, Masár, Dadík, M. Krajčo, Bokor, D. Krajčo, Klúčovský (Valíček, Lesay)

Chtelnica – Prašník 2:0 (0:0)

Po bezgólovom prvom polčase sa rozhodlo v úvode toho druhého, keď sa presadili Piačka s Bilíkom a rozhodli o víťazstve Chtelnice nad Prašníkom 2:0.
Góly: M. Piačka, Bílik
Zostavy Chtelnica: P. Piačka – Bašnák, Bílik, Piešťanský, Cibrín, Čížik, M. Piačka, Tomáška, Bolla, Zemko, Hrčka (Galba, Slabý, Stanovič), Prašník: Holán – Nykodem, Klein, Adamec, Mil. Kazík, Mich. Kazík, Konkúš, Kulich, Kabát, Ľ. Obuch, Pašmík
 
Dolný Lopašov – Madunice 6:1 (4:0)
Dolný Lopašov potvrdil výbornú formu a zdolal silné Madunice jednoznačným debaklom. Domáci viedli už po prvom polčase 4:0 a o víťazovi bolo prakticky rozhodnuté. Po zmene strán pridali ďalšie dva góly Lopašovčania. Za hostí pridal aspoň čestný gól Chalány.
Góly: Mačica a Hornák po 2, Vrbovský, Beblavý – Chalány
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Masárik, Beblavý, Hornák, Buchel, Lukáč, Vrbovský, Gula, Tomiš, Mačica, Braniša (Lenghart, Otajovič, Chnápko),
Madunice: Miník – Zachar, Vavrinec, Potrok, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Kabát, Blaho, Sedláčik (Rybárik, Horváth, Stankovič)
 
Borovce – Pečeňady 3:1 (0:0)
V šlágri kola sa po bezgólovom prvom polčase rozhodlo po zmene strán, keď sa najskôr presadil z penalty Koprna a hneď na to zvýšil na 2:0 Macháč. Hostia síce znížili zásluhou Adamčíka, no o víťazstvo potvrdil svojim druhým gólom v zápase Macháč v závere zápasu.
Góly: O. Macháč 2, Koprna – Adamčík
Zostavy – Borovce: D. Jankech – Koprna, Baraczka, Kapičák, Šašo, Dubovský, O. Macháč, Urban, Péči, Radošinský, Bolješik (Búš, Tonkovič, P. Jankech), Pečeňady: Vidlička – Lužák, Mitošinka, Durdy, Adamčík, Zubčák, Holiš, Pekarovič, Ondrášik, Jankovič, Karaba (Miškolci)
 
Trakovice – Banka 2:1 (0:0)
Aj v Trakoviciach sa rozhodovalo až po prestávke. Hoci šli hostia do vedenia gólom Menyhérta, domáci zápas gólmo Krajčoviča a Tanáča otočili na 2:1 a získali tri body.
Góly: Krajčovič, Tanáč – Menyhért
Zostava Banky: Krajčech – Michalák, Mahrek, Varga, Benko, Vajsábel, Belan, Menyhért, Lulovič, Pazderka, Bogora (Babiš)
 
Ostrov – Dubovany 5:3 (2:2)
Kto prišiel v Ostrove na futbal, určite si prišiel na svoje, pretože v zápase s Dubovanmi padlo až osem gólov. Domáci spravili radosť svojim fanúšikom, keďže zvíťazili 5:3. Hetrikom sa prezentoval Ostrovčak Kabát.
 Góly: Kabát 3, Valo, Svetlík – Lietavec, Vrbík, Kollár
Zostavy – Ostrov: Hajdín – Bubák, Klasovitý, Valo, Svetlík, Lukáč, O. Holán, Kabát, Legiň, M. Holán, Mitošinka (Urbánek, Regina),
Dubovany: Cesnek – Vozák, Kusý, Kollár, Vizner, Vrbík, O, Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Brucháč (Bubák)

III. trieda sk. B


Žlkovce – Moravany nad Váhom 1:1 (0:1)
Moravanci viedli od 33. Min gólom Šilhana, no po prestávke vyrovnal v 76. min Hrnčár a mužstvá si tak podelili body za remízu 1:1.
Góly: Hrnčár 76 – Šilhan 33
Zostava Moravian: Lamini – Hrebík, Davídek, Števík, Zsolnay, Šilhan, Abrahám, Konečný, Samuhel, Novosad, Paulovič

Pastuchov – Nižná 2:3 (1:3)
Hostia viedli už po prvom polčase 3:1, keď sa presadili Michalička, Porubský a Magnus. Hostia síce v druhom dejstve znážili, no všetky tri body získali hostia.
Góly: Osuský, Koutný – Michalička, Porubský, Magnus
Zostava Nižnej: M. Dekan – T. Dekan, Horváth, Magnus, Blanár, E. Šimkovič, Janega, Michalička, Velšic, P. Šimkovič, Porubský (Racek, Piačka)

Merašice – Šterusy 0:0
Šterusy si odviezli aspoň bod z Marešíc. Hoci sa im nepodarilo skórovať, zápas sa skončil remízou 0:0.
Zostava Šterús: Strapatý – Madunický, Prvý, L. Žilka, Brezina, Gajdošík, Sereda, D. Žilka, Kubica, Jankovič, Dovičič (Pečeňadský)

Sokolovce – Kočín-Lančár 0:0
Podobný priebeh mal zápas Sokoloviec s Kočínom-Lančárom, kde diváci gól nevideli a mužstvá si podelili body za bezgólovú remízu.
Zostavy – Sokolovce: M. Fano – Velič, Korvín, P. Fano, Turan, F. Jašík, Pat. Vido, Polák, Orosz, D. Jašík, Pav. Vido (Fides, Zitto),
Kočín-Lančár: Jurda – Rechtorík, Reško, Tokoš, Hruška, Kunic, Žažo, Holícky, Pavlíček, Bobček, Kriho (Vrbovský)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 26. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela