Borovce a Pečeňady stíhajú prvé Madunice

  • Šport / Futbal
  • 24. marca 2015, 08:43
  • Autor:th

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším jarným kolom a opäť nebola núdza o zaujímavé zápasy. V regionálnom derby vyhrali Trebatice v Krakovanoch 4:0, Drahovčania dostali výprask v Siladiciach 1:7 a nakoľko v oblastnej súťaži vedúce Madunice zaváhali, Borovce a Pečeňady už na ne strácajú len tri body. Ako hviezdu kola sme zvolili Ratnovčana Petríka, ktorý prispel k víťazstvu nad Dubovanmi hetrikom.

Piata liga



Krakovany – Trebatice 0:4 (0:1)

V tradične vypätom regionálnom derby bol zápas jasnou záležitosťou hosťujúcich Trebatíc. Už v prvom polčase ich poslal do vedenia Kirka, a tak hostia viedli po prvom dejstve 1:0. Po prestávke sa ešte presadil Halás, svoj druhý gól pridal Kirka a v závere stretnutia pečatil na konečných 4:0 pre Trebatice Směřička.
Góly: Kirka 2, Halás, Směřička
Zostavy – Krakovany: Valovič – Bukovčák, Kubran, Kališ, Sedlák, Ondrejka, Netsch, Klinovský, Bogora, Hornák, Koyš (Pavlovič, Sedlák, Jurda), Trebatice: Veselý – Zemko, Chlebeň, Vlado, Herceg, Směřička, Halás, Kirka, Kurinec, Líška, Klačman (Kotula, Šimor, Pažík)

Oblastné majstrovstvá



Cífer – Veľké Orvište 2:1 (1:1)
Hostia prehrávali už od šiestej minúty, keď sa z pokutového kopu presadil Hamaďák. Tri minúty pred koncom polčasu však dokázal vyrovnať Pavlovič. Domácim vyšiel úvod druhej časti a v 57. min rozhodol o výhre Cífera Lukovič.
Góly: Hamaďák, Lukovič – P. Pavlovič
Zostava V. Orvišťa: Budka – Šiška, Bucko, Doktor, R. Vavrinec, P. Pavlovič, Belica, J. Vavrinec, T. Pavlovič, Zsolnay, Mišík (Špernoga)

Siladice – Drahovce 7:1 (2:1)

V súboji ašpirantov na prvé miesto sa Drahovciam príliš nedarilo. Hoci po prvom polčase prehrávali 1:2, druhé dejstvo bolo pre nich ako zo zlého sna. Siladice nastrieľali do siete hostí päť gólov a Drahovčania si tak odviezli debakel 1:7.
Góly: Kinči 4, Mesároš 2, Lančarič – Michálek
Zostava Drahoviec: Paulovič – Michálek, Onder, Horúcka, Zajac, Vančo, Marušic, Karaba, Nádaský, Rusnák, Gabriš (Poláčik, Brezovský, Oríšek)

Oblastná súťaž, sk. B



Šípkové – Madunice 3:2 (3:0)
Domácim sa vydaril prvý polčas, keď už v 17. min vyhrávali 2:0 po góloch Ošku a Laga. Tesne pred koncom prvého dejstva navyše zvýšil na 3:0 Kusý. Hostia sa však po prestávke zmobilizovali a v rozmedzí 65.-68. minúty znížili gólmi Potroka a Chalányho na 2:3. Šípkové si však tesné vedenie ustrážilo a získalo tri body.
Góly: L. Oška, Lago, Kusý – Potrok, Chalány
Zostavy – Šípkové: B. Líška – L. Oška, P. Ilenčík, Lago, Šalát, Balcír, I. Ilenčík, Kubík, Kusý, Žák, Puvák (R. Oška), Madunice: Minák – Zachar, Potrok, Hargaš, Kabát, Rusnáčik, Chalány, Horváth, Blaho, Sedláčik, Polák (Bojaj, Hromada)

Prašník – Pečeňady 0:1 (0:1)

Pečeňady potvrdili v Prašníku úlohu favorita a na víťazstvo im stačil jediný gól. Ten strelil v 23. min Macho a rozhodol o troch bodoch pre hostí. Keďže prvé Madunice prehrali, Pečeňady na ne strácajú už len tri body.
Góly: Macho
Zostavy – Prašník: Kulich – Nykodem, Mil. Kazík, Klein, Kurňavka, R. Bielik, Konkúš, Žažo, Michálik, Kabát, O. Bielik (M. Kazík, Ľ. Obuch), Pečeňady: Královič – Lužák, Karaba, Ondrášik, Mitošinka, Holiš, Jankovič, Pekarovič, Kadlíček, Macho, Durdy (Chudý)

Kľačany – Banka 2:2 (2:2)
V Kľačanoch sa všetko dôležité udialo v prvom polčase. Najskôr šla do vedenia Banka gólom Samuhela, no v 20. min vyrovnal Ďuriš. V 42. min poslal zasa domácich do vedenia Mikuš, ale tesne pred koncom polčasu vyrovnal na 2:2 Bogora. Nakoľko sa už v druhom dejstve nič vážnejšie nestalo, mužstvá si body podelili.
Góly: V. Ďuriš, Mikuš – Samuhel, Bogora
Zostava Banky: Krajčech – Vajsábel, Slabý, Varga, Babiš, Kusý, Lulovič, Samuhel, Šnajdar, Pazderka, Bogora

Ratnovce – Dubovany 4:2 (1:2)

Dubovany vyhrávali po prvom polčase 2:1, no Ratnovce v druhom dejstve zabrali a tromi gólmi otočili stav stretnutia a zvíťazili 4:2. Hetrikom sa v drese domácich prezentoval Petrík.
Góly: Petrík 3, Lisák – Kollár, Pastorek
Zostavy – Ratnovce: Lazový – Bílik, Petrík, Stolárik, Pulman, Kútny, Kalaba, Vetrík, Paulovič, Žák, Šiška (Lisák), Dubovany: Cesnek – Pastorek, Kusý, Kollár, Vrbík, Š. Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Brucháč, Masarik (Vozár)

Veselé – Dolné Trhovište 2:1 (1:0)
Domáci viedli od 35. min gólom Jurdu 1:0, no v 65. min vyrovnal Baraniak. Všetky tri body napokon zostali u domácich, keď im víťazstvo 2:1 zaistil v 79. min Chudý.
Góly: Jurda, Chudý – Baraniak
Zostava Veselého: Ševečka – Duračka, Michalčík, Jurda, M. Krajčo, D. Krajčo, Masár, Dadík, Bokor, Chudý, Klúčovský (Lesay, Bašovský, Konček)

Chtelnica – Bojničky 4:2 (3:1)

Chtelničania mali drvivý nástup do zápasu, keď už po 11 minútach viedli 2:0 po góloch Tomášku a Cibrína. Za hostí síce znížil Kabát, no tesne pred odchodom na prestávku zvýšil na 3:1 Bílik. Po prestávke dával na 4:1 Hrčka a v závere stretnutia už len upravil na konečných 2:4 hosťujúci Pavelka.
Góly: Tomáška, L. Cibrín, Bílik, Hrčka – Kabát, Mar. Pavelka
Zostava Chtelnice: Bolla – Bílik, Piešťanský, Melicher, Bašnák, Tomáška, Piačka, L. Cibrín, Suchán, Hrčka, Zemko (Čížik, Slabý)

Dolný Lopašov – Ostrov 0:3 (0:2)
V poslednej dobe dobre hrajúci Lopašov sa v nedeľu príliš nevyznamenal a doma s Ostrovom prehral 0:3. Hostia viedli už po prvom polčase gólmi Bojkovskeho a Klasovitého 2:0 a po prestávke pečatil na konečných 3:0 pre Ostrov Holán.
Góly: Bojkovski, Klasovitý, O. Holán
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Braniša, T. Mačica, Kubiš, Otajovič, Buchel, Masárik, Gula, Hornák, Lenghart, Lukáč (Beblavý, Vrbovský, M. Mačica), Ostrov: Ľ. Valo – Regina, Chochula, O. Holán, Klasovitý, Bojkovski, Urbánek, D. Valo, M. Holán, Bábsky, Lukáč (Legiň, Bubák, Otruba)

Borovce – Trakovice 2:1 (1:0)
Borovce privítali Trakovice a potvrdili úlohu favorita. V 24. min sa presadil z penalty Herceg, no hostia po nástupe na druhý polčas vyrovnali Bališom. O víťazstve domácich však v 58. min rozhodol Macháč, a keďže Maduničania zaváhali, majú Borovce podobne ako Pečeňady 40 bodov, na vedúce mužstvo strácajú len tri body.
Góly: Herceg, O. Macháč – Bališ
Zostava Boroviec: D. Jankech – Baraczka, Šašo, Koprna, Kapičák, Dubovský, Péči, M. Jankech, Herceg, M. Macháč, O. Macháč (Búš, Bolješik, Radošinský)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 13, ktoré je v predaji od 24. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava