Blíži sa štart Mestskej futbalovej ligy

  • Šport / Futbal
  • 26. októbra 2016, 13:07
  • Autor:mb/TK PFK

Napriek chladnejšiemu počasiu a koncu jesennej časti futbalovej sezóny sa môžu fanúšikovia tešiť na ďalšie akcie, ktoré organizuje futbalový klub PFK Piešťany.

V sobotu 5. novembra odštartuje malým turnajom Mestská futbalová liga (MFL), ktorej vyvrcholenie zimnej časti bude 26. decembra. Pokračovať bude v jarnej časti. V prípade účasti aktuálnych šiestich tímov sa bude hrať trojkolovým systémom každý s každým, stále sú však otvorené štyri tímy pre ďalších záujemcov, ktorí sa môžu zaregistrovať do konca októbra. Prihlásiť sa cez webstránku môžu i jednotlivci, ktorí sa dopíšu do súpisiek už existujúcich tímov. „V rovnaký deň štartu MFL sa v prípade pekného počasia uskutoční i brigáda hráčov PFK v areáli štadióna, ku ktorým sa môžu pripojiť všetci, ktorí by radi prispeli k skrášleniu štadióna,” uviedol prezident PFK Erik Hlavatý.

Manažment PFK Piešťany spolu s vedením florbalistov začali rozhovory s riaditeľstvom Základnej školy na Holubyho ulici. Radi by totiž nadviazali na v minulosti úspešné športové triedy plavcov a od ročníka 2017/2018 by mali záujem o spoločnú triedu piatakov pre talentovaných futbalistov a florbalistov. „Pre mladých a šikovných ľudí je dôležité a potrebné, aby napredovali každým dňom, a preto by sme im mali vytvoriť čo najlepšie podmienky,” zhodli sa všetky tri diskutujúce strany. A ktovie, možno vďaka nim v Piešťanoch vychovajú ďalších úspešných športovcov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel