Zo života CVČ Ahoj

  • Šport / Ostatné športy
  • 5. mája 2015, 15:32
  • Autor:P. Sedláček

Vo štvrtok 30. apríla sa uskutočnil McDonald‘s Cup – školské majstrovstvá okresu v minifutbale najmladších žiakov základných škôl (ZŠ). Za účasti ôsmich škôl z celého okresu boli družstvá rozdelené do dvoch skupín.

Hralo sa na trávniku PFK Piešťany, víťazi skupín hrali finále, umiestnení na druhých priečkach o celkové tretie miesto. Vo finále zvíťazila ZŠ Brezová nad ZŠ Holubyho 8:0, v súboji o tretie miesto vyhrala ZŠ Školská z Vrbového nad CZŠ sv. M. Goretti 6:3. Najlepším strelcom turnaja bol Denis Hrdina zo ZŠ Holubyho, najlepším hráčom sa stal Matúš Lenický zo ZŠ Školská a najlepším brankárom Jakub Cíbik zo ZŠ Brezová. Víťazné mužstvo zo ZŠ Brezová postupuje na školské majstrovstvá kraja.

■ Počas uplynulého týždňa sa hralo aj okresné finále v malom futbale žiačok základných škôl, do ktorého sa prebojovali ZŠ Mojmírova, ZŠ Holubyho, ZŠ Drahovce a ZŠ Školská Vrbové. Zápasy sa hrali systémom každý s každým. Víťazkami podujatia sa stali dievčatá z Vrbového, keď zvíťazili v troch zápasoch, nastrieľali 21 gólov a dostali len jeden. Najlepšia strelkyňa celého turnaja bola Adriana Bogorová z Vrbového, ktorá dala 10 gólov, najlepšia brankárka bola Alexandra Šurinová tiež zo ZŠ Školská. Víťazná škola postupuje na krajské majstrovstvá.
Poradie: 1. ZŠ Školská, Vrbové, 2. ZŠ Mojmírova, 3. ZŠ Drahovce, 4. ZŠ Holubyho

■ Takisto sa uskutočnil aj florbalový turnaj žiakov základných škôl z Trnavského kraja, ktorý sa odohral v hale Gymnázia P. de Coubertina. Jediný piešťanský zástupca, ZŠ Brezová, skončil zo siedmich škôl na druhom mieste.
Poradie: 1. ZŠ Malého, Skalica, 2. ZŠ Brezová, Piešťany, 3. ZŠ Pata, 4. ZŠ Vančurova, Trnava, 5. ZŠ Šamorín, 6. ZŠ Komenského, Senica, 7. ZŠ M. R. Štefánika, Hlohovec

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav