V sobotu začiatok Slovenského pohára strongman

  • Šport / Ostatné športy
  • 10. júna 2015, 09:51
  • Autor:ts

Už túto sobotu 13. júna sa po niekoľkýkrát začne Slovenský pohár silných mužov ako súčasť známej Piešťanskej akcie Truck aréna. Čiže už v sobotu sa stretnú najsilnejší amatérsky borci z celého Slovenska a zmerajú si sily v piatich náročných disciplínach.

Tešíť sa môžeme na známe mená ako Peter Rekenei, Richard Szanyi, Ľubomír Grigľák, Tomáš Piros, Martin Dulai, Peter Supák, ktorí Vám pripravia skvelú show. Podujatie je otvorené pre všetkých amatérskych silákov! V Piešťanoch sa stretne to najlepšie zo Slovenských mladých silákov čo tu máme. Disciplíny budú ako po minulé roky prispôsobené podujatiu Truck aréna.
Siláci budú teda najskôr ťahať sedem a pol tonový ťahač, ktorý budú neskôr i priťahovať v sede. Následne ich potrápi dvjoica 120 kilogramových kufrov, ktoré budú nosiť ako tašky s nákupom na vzialenosť. Osobný automobil usadený na konštrukcii a zdvih zadnej nápravy. Čiže mrtvé ťahy s autom budú taktiež prekážkou za víťazstvom v prvom kole Slovenského pohára. Samozrejme netreba zabúdať ani na ramená. Tie im potrápi zdvih hrubej tyče, tzv. nápravy o váhe 115kg. Tieto zaujímavé disciplíny určia víťaza prvého kola a víťaz si tak odnesie okrem víťazstva i plný bodový zisk do konečného zúčtovania. Príďte sa pozrieť už v sobotu, od 12.00 hod. do autocampu Lodenica v Piešťanoch!

Silní muži sa tešia na Vás! Príde i profesionál František Piros alebo napríklad šesť násobný najsilnejší Slovák, Branislav Golier! Pripravené budú i divácke súťaže!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava