Tupý majstrom slovenska v časovke do vrchu

  • Šport / Ostatné športy
  • 23. septembra 2015, 09:36
  • Autor:th

Počas uplynulej soboty sa v Banskej Bystrici uskutočnilo záverečné 20. kolo Slovenského pohára Masters v cyklistike, ktoré bolo vypísané ako majstrovstvá Slovenska v časovke do vrchu. Na podujatí sa predstavilo aj niekoľko piešťanských pretekárov, medzi ktorými opäť vyčnieval Milan Tupý.

Trať viedla z osady Nemce do lyžiarskeho strediska Šachtičky. Tradične sa darilo M. Tupému, ktorý vyhral svoju kategóriu a stal sa majstrom Slovenska. Z ďalších piešťanských cyklistov skončil Miroslav Svetlošák na 10. mieste, Miloš Gežo na 14., Peter Polák na šiestej, Peter Rihay na ôsmej a Miroslav Hanták na deviatej priečke.
Zároveň sa uskutočnilo aj vyhodnotenie Slovenského pohára Masters. M. Tupý vyhral svoju kategóriu, P. Polák skončil deviaty, M. Hanták 19., Robert Bartko 15., M. Svetlošák deviaty, M. Gežo 14. a P. Rihay desiaty. Zároveň bolo záverečné vyhodnotenie TOP TEN, kde sa započítavali všetky výsledky vo všetkých kategóriách. M. Tupý obsadil výborné štvrté miesto.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 39, ktoré je v predaji od 22. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava